Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 18, 2009, 06:01 AM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2009
Location: St.john's
Posts: 133
Default How to join team?

Hey,

I just downloaded F@H and I am wondering how do I join a team. It says I need a number but I have no idea how I would get one lol.

Cheers
__________________
My Rig:

Gigabyte 890GX / AMD Phenom II x6 1055 / Crucial Ballistix Tracer 4GB / EVGA GTX470 SC+ / Stock Cooling (Yet) / Corsair TX850 / Corsair Nova 128GB SSD / Antec 902/ Windows 7 PRO 64 bit/ 24" Acer LED Monitor
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 18, 2009, 06:15 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,627

My System Specs

Default

Team number is 54196. You need to confirm also on the FAH site that your chosen username is not taken already.

Did you download the SMP client for your Quad, and the GPU Client for your 260?
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Want to join soon... crazyhorsejohnny HardwareCanucks F@H Team 41 January 3, 2009 04:45 PM
Which team can I join? Alwaysrun HardwareCanucks F@H Team 5 October 11, 2008 12:58 PM
Anyone who wants to join one of my research projects? khelben1979 Off Topic 10 May 9, 2008 12:02 PM
Join the pros... omgwtf Gaming 6 April 1, 2008 07:41 PM