Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #171 (permalink)  
Old June 20, 2008, 10:09 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,113

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by vinister View Post
I've just started folding with the GPU client.

Question, should I be running the gpu client AND a regular client? How do I force the client to use multiple gpus?
It currently can't use multiple GPUs. Soon though.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #172 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:11 AM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

Well i just joined the pack got my 8800GT to finally get out 4000 ppd crunching slowly but surely!!! ohhh waiit this just in correction 5000ppd well 4900ppd but im sure its gonna hit 5k.
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #173 (permalink)  
Old July 25, 2008, 07:03 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Dashock View Post
Well i just joined the pack got my 8800GT to finally get out 4000 ppd crunching slowly but surely!!! ohhh waiit this just in correction 5000ppd well 4900ppd but im sure its gonna hit 5k.
Nice to see you got your PPD up there, you're gonna jump up the standings pretty quick with that kinda production.. What changes did you have to make.
Reply With Quote
  #174 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:37 PM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

im hitting 5057ppd right now my overclock on my videocard is as follows 700/1750/900mhz on ram i dont know if overclocking my ram would give me more ppd? would it ? because looking thru the forums they say shader overclock works best and 100 percent of my core 2 is being used as well.
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #175 (permalink)  
Old July 26, 2008, 04:42 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,793

My System Specs

Default

CPU OC also has an affect on GPU folding. I've seen as much as 300 PPD difference between a high CPU OC and a low one.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 8G Gskill 1866 Sniper / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / Seagate Barracuda 1TB
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 250G Samsung 840 Series SSD / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #176 (permalink)  
Old July 26, 2008, 11:23 AM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

im at 5200ppd now which i think is perfect and heat is good too soo im gonna keep it this way my cpu is at stock speed. overclocked the video card to 700/1820/900
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #177 (permalink)  
Old July 26, 2008, 12:06 PM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

Hmm does anyone know if this is a problem on my end or the server is down im tryin to send a file which was previously done but this is what i get



[17:21:28] + Attempting to send results
[17:21:28] - Couldn't send HTTP request to server
[17:21:28] (Got status 503)
[17:21:28] + Could not connect to Work Server (results)
[17:21:28] (171.64.122.74:8080)
[17:21:28] - Error: Could not transmit unit 00 (completed July 26) to work server.


[17:21:28] + Attempting to send results
[17:21:28] - Couldn't send HTTP request to server
[17:21:28] (Got status 503)
[17:21:28] + Could not connect to Work Server (results)
[17:21:28] (171.64.122.76:8080)
[17:21:28] Could not transmit unit 00 to Collection server; keeping in queue.



It currently working on another project soo yea should i just wait for it to send the results on its own as when i clock on F@H keeps saying attempting to send results.
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #178 (permalink)  
Old July 26, 2008, 12:44 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

Down server - it happens over at F@H.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #179 (permalink)  
Old July 26, 2008, 12:51 PM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

Ahh thats good thought it was something wrong in my end thanx Charlie.
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #180 (permalink)  
Old July 26, 2008, 04:35 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

All the servers at F@H are undergoing planned downtime starting last thursday for maintanence, they are supposed to be back up after 2-5 hours thru next thursday.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Folding @ Home F.A.Q. Supergrover HardwareCanucks F@H Team 229 May 15, 2010 09:24 PM
E8400 + Folding = OMG... 3.0charlie HardwareCanucks F@H Team 40 March 2, 2009 08:23 AM
Newbie GPU Folding Shredder HardwareCanucks F@H Team 11 February 24, 2008 10:55 PM
< 3 weeks for HCF folding team to hit the top 500!!! pscout HardwareCanucks F@H Team 24 October 11, 2007 10:32 PM
Two folding machines Amon HardwareCanucks F@H Team 16 September 14, 2007 05:05 AM