Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #141 (permalink)  
Old March 29, 2008, 03:40 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,643

My System Specs

Default

I'm stumped. CPU ok, Bios ok, vmware ok, correct Ubuntu 64bit file... I'm out of ideas.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #142 (permalink)  
Old March 29, 2008, 07:06 PM
CanadaRox's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Feb 2008
Location: Scarborough (Toronto)
Posts: 614
Default

Do you know any other VM software I could try, just incase. I'll also try reinstalling VMWare tonight and maybe it will detect VT.
__________________
Project: Black and White
i7 920 D0 | 3 x 2GB DDR3 | EVGA X58 SLI LE
XFX 4890 | Corsair HX750 | Corsair Obsidian
Reply With Quote
  #143 (permalink)  
Old March 29, 2008, 07:08 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,643

My System Specs

Default

Which version of vmware are you using? I know 1.0.2 works fine, and I had some issues with 1.0.4
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #144 (permalink)  
Old March 29, 2008, 08:20 PM
CanadaRox's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Feb 2008
Location: Scarborough (Toronto)
Posts: 614
Default

I'm using "VMWare Workstation ACE Edition" version "6.0.0 build-45731" My friends dad gave me a copy from his work.
__________________
Project: Black and White
i7 920 D0 | 3 x 2GB DDR3 | EVGA X58 SLI LE
XFX 4890 | Corsair HX750 | Corsair Obsidian
Reply With Quote
  #145 (permalink)  
Old March 29, 2008, 08:27 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,643

My System Specs

Default

Try the Server edition, v1.0.2. You'll need to register to have the free key - I used my "secondary" email adress...
Download VMware Server, free VMware, virtual server - VMware
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #146 (permalink)  
Old March 29, 2008, 08:31 PM
CanadaRox's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Feb 2008
Location: Scarborough (Toronto)
Posts: 614
Default

I reinstalled VMWare, and now its working perfectly. I guess VMWare just needed VT enabled during the installation. Thanks for your help, and sorry for the trouble =)
__________________
Project: Black and White
i7 920 D0 | 3 x 2GB DDR3 | EVGA X58 SLI LE
XFX 4890 | Corsair HX750 | Corsair Obsidian
Reply With Quote
  #147 (permalink)  
Old March 29, 2008, 08:35 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,643

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by CanadaRox View Post
I reinstalled VMWare, and now its working perfectly. I guess VMWare just needed VT enabled during the installation. Thanks for your help, and sorry for the trouble =)
No problem - now fold some WUs!
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #148 (permalink)  
Old March 30, 2008, 09:25 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Alberta
Posts: 261

My System Specs

Default

Get those Wu's pumped up, we are 1.7 weeks from taking over TechPowerUps
__________________
Code:
Reply With Quote
  #149 (permalink)  
Old March 30, 2008, 11:00 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,531

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Shredder View Post
Get those Wu's pumped up, we are 1.7 weeks from taking over TechPowerUps
Heh.... how's this????????

sswilson - User Summary - EXTREME Overclocking Folding @ Home Stats


I knew something funky was going on with a bunch of my WUs over the last 5 days......... :)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #150 (permalink)  
Old March 31, 2008, 01:44 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,643

My System Specs

Default

Held-up FAH server... happened once or twice to me.

I need to find a few more boards and CPUs... you're catching up on me!
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Folding @ Home F.A.Q. Supergrover HardwareCanucks F@H Team 229 May 15, 2010 08:24 PM
E8400 + Folding = OMG... 3.0charlie HardwareCanucks F@H Team 40 March 2, 2009 07:23 AM
Newbie GPU Folding Shredder HardwareCanucks F@H Team 11 February 24, 2008 09:55 PM
< 3 weeks for HCF folding team to hit the top 500!!! pscout HardwareCanucks F@H Team 24 October 11, 2007 09:32 PM
Two folding machines Amon HardwareCanucks F@H Team 16 September 14, 2007 04:05 AM