Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #4791 (permalink)  
Old April 30, 2012, 02:00 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

You too are using an H100? What's your load temp?
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #4792 (permalink)  
Old April 30, 2012, 02:15 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Montreal
Posts: 1,773

My System Specs

Default

Yep, H100

I have to check tonight because it's getting hotter, but I was getting around 60-62 with an ambiant temp of 21C in an haf 922. Thinking of going full tower soon..maybe storm trooper or shinobi XL

You?
__________________

Back up - Ebay (Inik1) or Heatware
Reply With Quote
  #4793 (permalink)  
Old April 30, 2012, 02:17 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

Damn, I'm hitting 69C in my Lili, with fresh air coming in... time to re-apply the TIM I guess.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #4794 (permalink)  
Old April 30, 2012, 02:20 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Montreal
Posts: 1,773

My System Specs

Default

Well, I'm at 1.34 .. let me bump the voltage this week and I'll update you
__________________

Back up - Ebay (Inik1) or Heatware
Reply With Quote
  #4795 (permalink)  
Old May 5, 2012, 05:19 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,504
Default

Good lord........down to 105k !

Pathetic....I apologize team.two machines are on the bench as we speak.

Let's Go Team !!!

Time to ramp up !

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #4796 (permalink)  
Old May 5, 2012, 05:55 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post

Let's Go Team !!!

Time to ramp up !

Yup, I am waffling between getting another gpu or upgrading my cpu. Because of heat I am leaning toward the six core for smp folding. Unfortunately I waffled a little too long and missed the $529 cpu deal. Maybe another one will come along.


__________________
heatware
Reply With Quote
  #4797 (permalink)  
Old May 6, 2012, 07:03 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 659

My System Specs

Default

Get the horsemen up and running and it seems to be stuck requesting from the flakeyest bigadv server they got, good ol x.237.232.237 it's that bad that I remember most of the darn ip.... Stuck for a day trying to get work, while quadzilla is getting something, just not the usuals. So the horsemen are going bigadv-less for a while, sigh.
__________________
QuadZilla & The Four Horsemen

Have an A-1 day!
Reply With Quote
  #4798 (permalink)  
Old May 8, 2012, 04:33 PM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 284

My System Specs

Default

Hey guys I am out of town this friday teh 11th to the 19th. I am leaving the machines on. But is guess my question is will my contributions help or not? I am running about 60-70K PPD. But, if I have a failed gpu slot I won't be her to reboot it. Is this going to help you with CC or do I have to reassign my production during the campaign?
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #4799 (permalink)  
Old May 8, 2012, 05:26 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by LoTech View Post
Hey guys I am out of town this friday teh 11th to the 19th. I am leaving the machines on. But is guess my question is will my contributions help or not? I am running about 60-70K PPD. But, if I have a failed gpu slot I won't be her to reboot it. Is this going to help you with CC or do I have to reassign my production during the campaign?
You would need to change your username and passkey before the challenge.

You can PM me if you want the info now and make the change before you leave
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #4800 (permalink)  
Old May 8, 2012, 07:53 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,248

My System Specs

Default

2p folder is offline & I cannot get to it for another week. Friggen thing never stops when I am at home.
__________________
heatware
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes