Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #4661 (permalink)  
Old January 18, 2012, 04:11 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,657

My System Specs

Default

Bruce-The-Allmighty is the Admin over at fahforum. He's next to God, who is VJ - the Creator.

As for the 4p, a full reinstall was required, and it finally decided to download a core from another server. Now all 48 threads are finally folding.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #4662 (permalink)  
Old January 18, 2012, 09:43 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,046

My System Specs

Default

Anyone here running an i7-3930k/3960x running SMP via a VM? Just curious to see what I could gain from upgrading CPU's. My locked 3.2GHz quad doesn't produce all that well.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #4663 (permalink)  
Old January 18, 2012, 10:10 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

If you are going to post on the Folding Forums don't forget to drink the Kool-Aid first...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #4664 (permalink)  
Old January 19, 2012, 03:12 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,046

My System Specs

Default

Finally doing some semi-decent numbers again. Shame this LGA2011 Xeon ES quad is 100% locked though. Can't get a single MHz out of it.

__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #4665 (permalink)  
Old January 19, 2012, 03:43 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,211

My System Specs

Default

how's that 7970 folding?
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #4666 (permalink)  
Old January 19, 2012, 03:56 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,519
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Anyone here running an i7-3930k/3960x running SMP via a VM? Just curious to see what I could gain from upgrading CPU's. My locked 3.2GHz quad doesn't produce all that well.
Yes on the 3930k , no on the vm...it's a win 7 box.

I'm running -smp 10 right now with a 2 click overclock to 4.41 Ghz.....It's doing 35k ppd.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #4667 (permalink)  
Old January 19, 2012, 04:01 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,046

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by great_big_abyss View Post
how's that 7970 folding?
Wasn't worth it. It was getting 9k-10k but it was also using 15% CPU usage. Which killed my SMP production.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #4668 (permalink)  
Old January 19, 2012, 07:25 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,657

My System Specs

Default

It's baaaack... I had to delete the 'machinedependant.dat' file, then restart the app to actually have an upload of the completed WU and a download of the next.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #4669 (permalink)  
Old January 19, 2012, 07:30 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,657

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Finally doing some semi-decent numbers again. Shame this LGA2011 Xeon ES quad is 100% locked though. Can't get a single MHz out of it.

That's the HFM webpage output, right? Got a link to an easy setup? Their google group is down atm.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #4670 (permalink)  
Old January 19, 2012, 08:00 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,046

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
That's the HFM webpage output, right? Got a link to an easy setup? Their google group is down atm.
I have it create the webpage in my dropbox like so.


Then I just open the summary.html file in a web browser on any computer or device of mine that has dropbox installed.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes