Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #441 (permalink)  
Old March 3, 2009, 06:50 PM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

Great...I'll do that now!

I'm going to pop the 9800 GT into the backup rig and see how it is! Time for a PPD boost!
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #442 (permalink)  
Old March 3, 2009, 06:59 PM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

Sorry, one more question: Can the second client still be run as a service, or is that not an option?
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #443 (permalink)  
Old March 3, 2009, 07:02 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

The SMP client is only available as a console, no?
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #444 (permalink)  
Old March 3, 2009, 07:03 PM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

I've always run it as a service before. You've got to enter passwords and stuff.
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #445 (permalink)  
Old March 3, 2009, 07:07 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

You are quite correct - it should work then, as long as the machine id is different, including from your GPU clients.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #446 (permalink)  
Old March 3, 2009, 07:10 PM
Alwaysrun's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Qualicum Beach BC
Posts: 800

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by LCB001 View Post
Well atleast there is one bright spot, I don't suppose there is any ppd increase with the new drivers??. Not that it really matters as I'm still using the old 178.24's...

One quick thing you might try if you haven't already is deleting the Fah_core as well as the other three, sometimes it gets corrupted.

As usual it's probably something simple that we are all missing, I hate when that happens..
No such luck LCB the ppd is still the same with the new drivers.

Yes I deleted the core and it redownloaded every time, that wasn't the issue.

No I'm afraid it isn't something simple. I read over at Folding Forum • View topic - 2nd GPU giving me nothig but Guarded Run errors

You just can't fold with a 260 and 9800GT/8800GT period. Drivers won't mesh whatsoever. There hasn't been one confirmed report the 2 cards fold together in 7 months and all people are saying is "They're working on it" Bah!

I'll start from scratch again tomorrow and if it dosn't work well I'll just get the hammer out and start swing'n.

And you know what's going to get the 1st swing..Yep thats right this POS Compaq 14" steaming CRT poo! Skrew the hammer I'll drop an engine block on it and video that shit for youtube. I'm dead serious! I've been dicking with this GD POS MF'n BS trailer park trash, otta be kicked outta the NHL setup all F'n day!!! Some hardwares taking a last walk for this I swear!!!

I'm off to have a long bath and a valium.
Reply With Quote
  #447 (permalink)  
Old March 3, 2009, 07:18 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

That sucks, I thought you might get the Shader Bug but didn't think they were incompatible, I guess you just have to get another 260...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #448 (permalink)  
Old March 3, 2009, 07:41 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Woah...not compatible? I was not aware this was possible. I almost went out and got a 9800GT tonight to get my main rig going until my 285 showed up...

How about a 285 and a 9800GT? 285 and a 260?...
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #449 (permalink)  
Old March 3, 2009, 07:52 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Winnipeg,MB
Posts: 54
Default

You have to keep your cards in the same series to work do you not?
8, 9, 200 series together.......just have to find out where I read that.
Will search onward.....
__________________

My Rig

Intel i7 940
Rampage II Extreme MB
Corsair 6GB memory
Seagate 1.5TB HDD, Seagate 500GB HDD
BFG (Geforce GTX 295)
LG Blue Ray + HD Combo Optical Drive
Cooler Master HAF 932 case
Corsair HX1000 power supply
Samsung T260HD 25.5" LCD Monitor, NEC 1860NX 18" LCD Monitors
Cambridge Soundworks 2.1 Speakers
Logitech keyboard and mouse
MS Vista Ultimate 64bit.
Reply With Quote
  #450 (permalink)  
Old March 3, 2009, 08:12 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Not sure if this is old news (the folding forum was not available to this Roger's customer for a while) but Pande said on Feb 24th that there is a hardware stress test they are planning to release:
Quote:
We've got work going on behind the scenes on this, but there isn't too much to say yet. Part of the work involves the development of a stress testing app that can help debug this sort of thing and we hope to release that soon.
Is something interesting for debugging these issues or did Pande promise this ages ago?
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes