Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #3871 (permalink)  
Old February 8, 2011, 06:07 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by boggtrotter59 View Post
Been pretty quiet around here lately... everybody gone south for the winter ??? Maybe it's time for one of them.... you know... Folding Contests.... nudge...nudge... hint... hint...
Haha yep and the planning for the Chimp Challenge has started as well. I have not been able to contact the other teams yet as these 15 hour work-days are killing me. My schedule will calm down a bit after next week and I'll start checking in with the other CC teams.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #3872 (permalink)  
Old February 8, 2011, 06:09 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,955

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by boggtrotter59 View Post
Been pretty quiet around here lately... everybody gone south for the winter ??? Maybe it's time for one of them.... you know... Folding Contests.... nudge...nudge... hint... hint...
I try to bump threads but no one ever replies
Reply With Quote
  #3873 (permalink)  
Old February 8, 2011, 06:13 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
I try to bump threads but no one ever replies
Haha no worries. Many of your posts are SR-2 troubleshooting which is out of my league!

As I mentioned, I'll be more scarce over the next week or so, and for about 2-1/2 weeks in March as I'll be taking a large group to Europe.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #3874 (permalink)  
Old February 8, 2011, 06:32 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

i try to post in here lol but me productions not much so...:p

and lowfat, we care bro. no worries.
Reply With Quote
  #3875 (permalink)  
Old February 8, 2011, 07:25 PM
badatcards's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia ont
Posts: 858

My System Specs

Default

WTF Everyone. We are now in 25th place in the world overall, Top 20 here we come. Keep it up.
Chimp Challenge, I cant wait. Go Canada
__________________
Reply With Quote
  #3876 (permalink)  
Old February 8, 2011, 07:48 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Part of the problem is there has been nothing new going on.

By now everyone that's getting an SR-2 has one.

Nothing new from Stanford in the way of projects, clients or cores to compare and complain about.

Hopefully the new v7 all-in-one wonder client comes out soon and things will liven up again...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #3877 (permalink)  
Old February 8, 2011, 08:24 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2010
Location: Markham
Posts: 1,568

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by LCB001 View Post
Hopefully the new v7 all-in-one wonder client comes out soon and things will liven up again...
Was that a pun intended to hint at something we don't know?
__________________
Reply With Quote
  #3878 (permalink)  
Old February 8, 2011, 09:13 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ilya View Post
Was that a pun intended to hint at something we don't know?
According to posts by Prof. Pande the new v7 unified client is tentatively planned to be released in Q1 of this year.

This is supposed to integrate all the separate cpu and gpu clients into one, and is supposed to include the ATi version of the GPU3 client.

Like previous major new releases by Stanford I'm sure it will be absolutely stable right from the start...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #3879 (permalink)  
Old February 8, 2011, 09:22 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

wow that would be great. one client to rule them all!
Reply With Quote
  #3880 (permalink)  
Old February 8, 2011, 10:13 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 659

My System Specs

Default

What would you guys do about a possible pricing error? I could possibly get $1400 cpu's for $400, I'm pretty sure its mis-priced. The only problem is its one of those upgrade kits for a name brand server so the listing is simply for a (brand)part# and then in the description has the cpu name. Any chance this could be something else? Like a heatsink/cooling solution for that cpu but not the cpu itself?

How would you handle it? Try and order 1, see what shows up or if it even goes through? Try and order as many as I can see myself using (8) and see if it goes through? Call/Email asking about the item first?

Sigh, I would definetly break my new years resolution for such a deal :)
__________________
QuadZilla & The Four Horsemen

Have an A-1 day!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes