Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #3631 (permalink)  
Old November 8, 2010, 06:09 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,590
Default

When you uninstalled, did you manually delete the core files, work folder, and queue.dat?

I looked through the folding forums and I don't see anyone mentioning issues with this project.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #3632 (permalink)  
Old November 8, 2010, 06:10 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 923
Default

Maybe you just got a bad work unit... I get them from time to time. Probably nothing to worry about.
Reply With Quote
  #3633 (permalink)  
Old November 8, 2010, 06:10 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,691
Default

did you access a game or something that went and got the card to work? had a blu ray playing affect my cards from time to time.
Reply With Quote
  #3634 (permalink)  
Old November 8, 2010, 06:14 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,255

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by chriskwarren View Post
When you uninstalled, did you manually delete the core files, work folder, and queue.dat?

I looked through the folding forums and I don't see anyone mentioning issues with this project.

Yuppers, hope it all holds together. Got another rig to slap together so anytime spent troubleshooting is less time folding.
__________________
heatware

Reply With Quote
  #3635 (permalink)  
Old November 8, 2010, 06:17 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,255

My System Specs

Default

Damn and again.

00:56:39] Working on 264 Fs_coil
[00:56:39] Client config found, loading data.
[00:56:40] Starting GUI Server
[00:57:40] Completed 1%
[00:58:41] Completed 2%
[00:59:41] Completed 3%
[01:00:42] Completed 4%
[01:01:42] Completed 5%
[01:02:43] Completed 6%
[01:03:43] Completed 7%
[01:04:44] Completed 8%
[01:05:44] Completed 9%
[01:06:45] Completed 10%
[01:07:45] Completed 11%
[01:08:46] Completed 12%
[01:09:47] Completed 13%
[01:10:47] Completed 14%
[01:11:48] Completed 15%
[01:12:49] Completed 16%
[01:13:49] Completed 17%
[01:14:50] Completed 18%
[01:14:51] mdrun_gpu returned 54
[01:14:51] Nonzero force sum on GPU
[01:14:51]
[01:14:51] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[01:14:54] CoreStatus = 7A (122)
[01:14:54] Sending work to server
[01:14:54] Project: 11231 (Run 2, Clone 33, Gen 38)
[01:14:54] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.
[01:14:54] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_01.dat
[01:14:54] - Error: Could not read unit 01 file. Removing from queue.
[01:14:54] - Preparing to get new work unit...
[01:14:54] Cleaning up work directory
[01:14:54] + Attempting to get work packet
[01:14:54] Gpu type=3 species=30.
[01:14:54] - Connecting to assignment server
[01:14:55] - Successful: assigned to (171.67.108.32).
[01:14:55] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[01:14:55] Loaded queue successfully.
[01:14:55] Gpu type=3 species=30.
[01:14:55] + Closed connections
[01:15:00]
[01:15:00] + Processing work unit
[01:15:00] Core required: FahCore_15.exe
[01:15:00] Core found.
[01:15:00] Working on queue slot 02 [November 9 01:15:00 UTC]
[01:15:00] + Working ...
[01:15:00]
[01:15:00] *------------------------------*
[01:15:00] Folding@Home GPU Core
[01:15:00] Version 2.11 (Fri Nov 5 12:50:40 PDT 2010)
[01:15:00]
[01:15:00] Build host: SimbiosNvdWin7
[01:15:00] Board Type: NVIDIA/CUDA
[01:15:00] Core : x=15
[01:15:00] Window's signal control handler registered.
[01:15:00] Preparing to commence simulation
[01:15:00] - Looking at optimizations...
[01:15:00] DeleteFrameFiles: successfully deleted file=work/wudata_02.ckp
[01:15:00] - Created dyn
[01:15:00] - Files status OK
[01:15:00] sizeof(CORE_PACKET_HDR) = 512 file=<>
[01:15:00] - Expanded 19081 -> 76495 (decompressed 400.8 percent)
[01:15:00] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=19081 data_size=76495, decompressed_data_size=76495 diff=0
[01:15:00] - Digital signature verified
[01:15:00]
[01:15:00] Project: 11231 (Run 2, Clone 33, Gen 38)
[01:15:00]
[01:15:00] Assembly optimizations on if available.
[01:15:00] Entering M.D.
[01:15:02] Tpr hash work/wudata_02.tpr: 3238939491 3632519818 218216597 607463388 1599697107
[01:15:02]
[01:15:02] Calling fah_main args: 15 usage=100
[01:15:02] 0 <mdrun_gpu>
[01:15:02] 1 <-v>
[01:15:02] 2 <-quiet>
[01:15:02] 3 <-s>
[01:15:02] 4 <work/wudata_02.tpr>
[01:15:02] 5 <-o>
[01:15:02] 6 <work/wudata_02.trr>
[01:15:02] 7 <-e>
[01:15:02] 8 <work/wudata_02.edr>
[01:15:02] 9 <-c>
[01:15:02] 10 <work/wudata_02.gro>
[01:15:02] 11 <-g>
[01:15:02] 12 <work/wudata_02.log>
[01:15:02] 13 <-x>
[01:15:02] 14 <work/wudata_02.xtc>
[01:15:02]
[01:15:02] Working on 264 Fs_coil
[01:15:02] Client config found, loading data.
[01:15:03] Starting GUI Server
[01:16:03] Completed 1%
__________________
heatware

Reply With Quote
  #3636 (permalink)  
Old November 8, 2010, 06:20 PM
Fudd Rucker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2009
Location: SSM Ont
Posts: 1,081

My System Specs

Default

some odd reason my ppd on cpu dropped to about 3k on bigadv from 16k. I only downclocked it 200mhz. Im getting almost 17k on my gtx 480 @ 850mhz which is nice. any clue to getting my cpu ppd back up?
__________________
I couldnt think of something snarky or interesting to put here this time around.
Reply With Quote
  #3637 (permalink)  
Old November 8, 2010, 06:22 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,590
Default

Quote:
Originally Posted by stoanee View Post
Damn and again.

00:56:39] Working on 264 Fs_coil
[00:56:39] Client config found, loading data.
[00:56:40] Starting GUI Server
[00:57:40] Completed 1%
[00:58:41] Completed 2%
[00:59:41] Completed 3%
[01:00:42] Completed 4%
[01:01:42] Completed 5%
[01:02:43] Completed 6%
[01:03:43] Completed 7%
[01:04:44] Completed 8%
[01:05:44] Completed 9%
[01:06:45] Completed 10%
[01:07:45] Completed 11%
[01:08:46] Completed 12%
[01:09:47] Completed 13%
[01:10:47] Completed 14%
[01:11:48] Completed 15%
[01:12:49] Completed 16%
[01:13:49] Completed 17%
[01:14:50] Completed 18%
[01:14:51] mdrun_gpu returned 54
[01:14:51] Nonzero force sum on GPU
[01:14:51]
[01:14:51] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[01:14:54] CoreStatus = 7A (122)
[01:14:54] Sending work to server
[01:14:54] Project: 11231 (Run 2, Clone 33, Gen 38)
[01:14:54] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.
[01:14:54] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_01.dat
[01:14:54] - Error: Could not read unit 01 file. Removing from queue.
[01:14:54] - Preparing to get new work unit...
[01:14:54] Cleaning up work directory
[01:14:54] + Attempting to get work packet
[01:14:54] Gpu type=3 species=30.
[01:14:54] - Connecting to assignment server
[01:14:55] - Successful: assigned to (171.67.108.32).
[01:14:55] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[01:14:55] Loaded queue successfully.
[01:14:55] Gpu type=3 species=30.
[01:14:55] + Closed connections
[01:15:00]
[01:15:00] + Processing work unit
[01:15:00] Core required: FahCore_15.exe
[01:15:00] Core found.
[01:15:00] Working on queue slot 02 [November 9 01:15:00 UTC]
[01:15:00] + Working ...
[01:15:00]
[01:15:00] *------------------------------*
[01:15:00] Folding@Home GPU Core
[01:15:00] Version 2.11 (Fri Nov 5 12:50:40 PDT 2010)
[01:15:00]
[01:15:00] Build host: SimbiosNvdWin7
[01:15:00] Board Type: NVIDIA/CUDA
[01:15:00] Core : x=15
[01:15:00] Window's signal control handler registered.
[01:15:00] Preparing to commence simulation
[01:15:00] - Looking at optimizations...
[01:15:00] DeleteFrameFiles: successfully deleted file=work/wudata_02.ckp
[01:15:00] - Created dyn
[01:15:00] - Files status OK
[01:15:00] sizeof(CORE_PACKET_HDR) = 512 file=<>
[01:15:00] - Expanded 19081 -> 76495 (decompressed 400.8 percent)
[01:15:00] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=19081 data_size=76495, decompressed_data_size=76495 diff=0
[01:15:00] - Digital signature verified
[01:15:00]
[01:15:00] Project: 11231 (Run 2, Clone 33, Gen 38)
[01:15:00]
[01:15:00] Assembly optimizations on if available.
[01:15:00] Entering M.D.
[01:15:02] Tpr hash work/wudata_02.tpr: 3238939491 3632519818 218216597 607463388 1599697107
[01:15:02]
[01:15:02] Calling fah_main args: 15 usage=100
[01:15:02] 0 <mdrun_gpu>
[01:15:02] 1 <-v>
[01:15:02] 2 <-quiet>
[01:15:02] 3 <-s>
[01:15:02] 4 <work/wudata_02.tpr>
[01:15:02] 5 <-o>
[01:15:02] 6 <work/wudata_02.trr>
[01:15:02] 7 <-e>
[01:15:02] 8 <work/wudata_02.edr>
[01:15:02] 9 <-c>
[01:15:02] 10 <work/wudata_02.gro>
[01:15:02] 11 <-g>
[01:15:02] 12 <work/wudata_02.log>
[01:15:02] 13 <-x>
[01:15:02] 14 <work/wudata_02.xtc>
[01:15:02]
[01:15:02] Working on 264 Fs_coil
[01:15:02] Client config found, loading data.
[01:15:03] Starting GUI Server
[01:16:03] Completed 1%
Try something like Furmark or another GPU stability program to make sure your GPU is working properly.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #3638 (permalink)  
Old November 8, 2010, 07:09 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,255

My System Specs

Default

Furmark running 20 mins now, how long do I need?
__________________
heatware

Reply With Quote
  #3639 (permalink)  
Old November 8, 2010, 07:16 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,691
Default

enough. so nothing is accessing gpu, nothing at all?

do you have precision open or something?
Reply With Quote
  #3640 (permalink)  
Old November 8, 2010, 07:19 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 923
Default

Quote:
Originally Posted by stoanee View Post
Furmark running 20 mins now, how long do I need?
I usually run it for about 30 min after the card has reached max temp... Keep a close eye on the furry doughnut... sometimes artifacting is barely noticeable unless you look carefully.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes