Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #3441 (permalink)  
Old October 26, 2010, 07:13 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,622

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by chriskwarren View Post
Seems that some of the folks don't like this, as its eating up available Bigadvs on equipment that can barely run it. I don't have a problem as long as the WUs are completed by the preferred deadlines.
Same boat as you. As long as they complete a WU, they're fine. I don't get why people are making such a fuss out of it because it's not a "8 thread processor" or whatever.

The official people at Stanford haven't made such a big fuss have they? Otherwise, they would've locked the threads and banned people for talking bout it...
__________________
Reply With Quote
  #3442 (permalink)  
Old October 27, 2010, 01:15 AM
Xeven's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Aug 2010
Location: Vancouver, BC
Posts: 483
Default

Yeah, it's all good. If I had a 1055T or 1090T I'd probably OC the heck out of it then find a way to do bigadv anyhow. *Sigh* 4 days worth of P6701s on my queue before I reach a P2686.
__________________

PSXeven. Batards of the World Unite!
The gap between happiness and utter misery is only but a few inches
Reply With Quote
  #3443 (permalink)  
Old October 27, 2010, 06:37 AM
Allstar
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Ottawa
Posts: 589
Default

Quote:
Originally Posted by Xeven View Post
*Sigh* 4 days worth of P6701s on my queue before I reach a P2686.
Where do you see that? I'd love to know when my machine will get another bigadv.
Want 500 000 pts before Halloween!
__________________
http://www.thecomputermadesimple.com | The computer world in plain English!
Reply With Quote
  #3444 (permalink)  
Old October 27, 2010, 08:01 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

good q.


+



guys come on im back at the dreaded 73'd positium whats wrong with yous ? :D
Reply With Quote
  #3445 (permalink)  
Old October 27, 2010, 10:08 AM
Xeven's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Aug 2010
Location: Vancouver, BC
Posts: 483
Default

HFM, then hit F8. Click on "Show Queue" button on the lower left hand corner :)
__________________

PSXeven. Batards of the World Unite!
The gap between happiness and utter misery is only but a few inches
Reply With Quote
  #3446 (permalink)  
Old October 27, 2010, 10:10 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,071

My System Specs

Default

The queue in HFM shows units you've done, not units coming to you.
Reply With Quote
  #3447 (permalink)  
Old October 27, 2010, 10:22 AM
Allstar
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Ottawa
Posts: 589
Default

That's what I thought, I wish I could see what's coming up though, but I guess it would be bad, to skip some WUs just to get to bigadvs ... anyways, my machine picked up another this morning, yippy!
__________________
http://www.thecomputermadesimple.com | The computer world in plain English!
Reply With Quote
  #3448 (permalink)  
Old October 27, 2010, 10:32 AM
Xeven's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Aug 2010
Location: Vancouver, BC
Posts: 483
Default

Quote:
Originally Posted by SugarJ View Post
The queue in HFM shows units you've done, not units coming to you.
I'll show you a screenshot of what I'm talking about later when I get home. My first SMP client shows your "normal" queue with finished units, my second one shows nothing but the current one and my third one shows my queue from finished to unfinished ones. Either it's true or I smoked too much of the good stuff
__________________

PSXeven. Batards of the World Unite!
The gap between happiness and utter misery is only but a few inches

Last edited by Xeven; October 27, 2010 at 02:09 PM.
Reply With Quote
  #3449 (permalink)  
Old October 27, 2010, 01:03 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

Oddly enough, I think he's right. The last result sent is indeed P6701 R2, C24, G34 (position 6).

__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #3450 (permalink)  
Old October 27, 2010, 01:59 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Oddly enough, I think he's right. The last result sent is indeed P6701 R2, C24, G34 (position 6).

I'm pretty sure the 9 slots cycle through so those slots 7, 8, and 9 were the WUs done before the ones in slots 0, 1, and 2 etc. Right now I have a GPU client that is working ona WU in slot 3, with 6 'predicted' WUs in slots 4 to 9.

Simple test would be to pick a GPU or other client that is about to finish, and see if you get the 'predicted WU.'
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes