Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #2521 (permalink)  
Old January 27, 2010, 07:07 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Huh...just got home from work, only to find that the folding rig was off and I had to make a few tries to get her to boot back up. Once I finally did, Win7 tells me there was a bluescreen. I hope this means the OC is OK. The only change that was recent on that rig was the 1.1 linuxrouter image, but I doubt that was the issue.

Actually, when I restarted the vm, 24% of the WU was still there. I got lucky that the WU survived it.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #2522 (permalink)  
Old January 27, 2010, 07:36 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,916

My System Specs

Default

So I am still having major issues trying to get all 4 of my GPU clients working on my 2 9800GX2's. Only the first 3 clients will work.
I've tried:
4 monitors hooked (since I don't have any dummy plugs).
multigpu mode and non-multi gpu mode
adding -forcegpu nvidia_g80 flags to the shortcuts

Now I can throw them in different machines and they each will work on their own. But that is something I really don't want to do.

Man this GPU folding sure isn't as easy as the -bigadv
Reply With Quote
  #2523 (permalink)  
Old January 27, 2010, 07:42 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,062

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
So I am still having major issues trying to get all 4 of my GPU clients working on my 2 9800GX2's. Only the first 3 clients will work.
I've tried:
4 monitors hooked (since I don't have any dummy plugs).
multigpu mode and non-multi gpu mode
adding -forcegpu nvidia_g80 flags to the shortcuts

Now I can throw them in different machines and they each will work on their own. But that is something I really don't want to do.

Man this GPU folding sure isn't as easy as the -bigadv
Just on the off Chance mate, did you ensure that you had each individual GPU Core Extended onto its own individual Screen?
And if this is a dedicated Folding RIg, Run XP its a lot kinder to GPU interfaces.

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #2524 (permalink)  
Old January 27, 2010, 07:46 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Lowfat i know it's stupid and you probably know it . but the GPU are 0,1,2,3 not 1,2,3,4

the flags have to be like that

Folding@home.exe -gpu 3 -forcegpu nvidia_g80
Reply With Quote
  #2525 (permalink)  
Old January 27, 2010, 08:35 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,916

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Soultribunal View Post
Just on the off Chance mate, did you ensure that you had each individual GPU Core Extended onto its own individual Screen?
And if this is a dedicated Folding RIg, Run XP its a lot kinder to GPU interfaces.

ST
I have 3 monitors on the 2nd card. So It must have had both GPU's used :p And no this is my main machine. And I was hoping to use the quad SLI to game once in a while. I am not willing to downgrade to XP.
Quote:
Originally Posted by MarkOne View Post
Lowfat i know it's stupid and you probably know it . but the GPU are 0,1,2,3 not 1,2,3,4

the flags have to be like that

Folding@home.exe -gpu 3 -forcegpu nvidia_g80
Yup. They look like this.
Reply With Quote
  #2526 (permalink)  
Old January 27, 2010, 10:48 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,916

My System Specs

Default

What cards out there will play nice w/ multi-gpu mode and do not require a dummy plug/2nd display? I am starting to get rather annoyed w/ this machine.

Is XP 64-bit a competent OS for folding? I really hate XP but I would be willing to give it a try for my secondary machine.
Reply With Quote
  #2527 (permalink)  
Old January 27, 2010, 11:16 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

single core cards. 64 bit, only for folding? maybe
Reply With Quote
  #2528 (permalink)  
Old January 27, 2010, 11:20 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,916

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by _dangtx_ View Post
single core cards. 64 bit, only for folding? maybe
Can I use, lets say, two GTX285's and leave them in multi-gpu mode and be able to fold w/ both?

I need 64-bit since I'll be doing bigadv's w/ the machine.
Reply With Quote
  #2529 (permalink)  
Old January 27, 2010, 11:34 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

should be easy, but ppd/dollar spent on those is not great.
Reply With Quote
  #2530 (permalink)  
Old January 27, 2010, 11:50 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,916

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by _dangtx_ View Post
should be easy, but ppd/dollar spent on those is not great.
I'll have 2 high clocked i7's doing bigadv's soon enough anyways. And possibly a third on in my HTPC as soon as I can sell of my current gear. I'm too old (26 ) to deal w/ the headaches these cards have caused me.

Tomorrow I'll try to get the 2 9800GX2s and the 8800GS in my second machine. If they play nice I'll keep them. I won't be gaming on that machine so I won't need to enable SLI all the time.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes