Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 3, 2008, 08:11 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3,428
Default Still getting errors in BOINC.

I'm still getting errors with boink. It seems to only really happen when I OC. But I've ran Prime95 for 24+ Hours and OCCT for 6 and no errors at all. I've even increased my voltage a little bit above where it'd be stable just to make sure.

I still get some errors on stock settings but not as many, also the errors are streaky when I'm OC'd. I go weeks without errors then one day I get 20 then none for awhile

I have the 64 bit version installed, I've reinstalled it numerous times, formatted the drive it runs off etc..


I'm out of ideas :(
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 4, 2008, 12:02 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,795

My System Specs

Default

That's why I started to Fold/Boinc in the 1st place. To really check the stability of the system. 24/7 Folding is way more stressful than a Prime95 run.

But your streaky errors may be pointing at something else. More a software issue, I think.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 4, 2008, 05:13 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

what I dont understand is that it was somewhat stable when non oc ?
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....

Last edited by matsta31; October 4, 2008 at 05:21 AM.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 4, 2008, 01:54 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3,428
Default

Yeah it was stable non OC'd, i'm gonna have to check my oc again or just give up on it and run stock forever lol

Edit: I've been having some minor windows issues lately anyways, so I think i'll buy a new hdd and set it up on that.

Last edited by encorp; October 4, 2008 at 02:08 PM.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 4, 2008, 06:57 PM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

Just go with smaller step, I mean try it oced at 2.7 or around and see how it goes.
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 4, 2008, 07:57 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3,428
Default

yeah we'll see how that goes!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 7, 2008, 06:18 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3,428
Default

Tried, 2.7GHZ without lowering my Vcore, no dice, more errors. Tried lowering the vcore and testing, nope, nothing, still getting errors.. went stock again, let it go for a day and errors all over.

sooo confused!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes