Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Guides & How-to's

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old September 7, 2009, 12:39 PM
Bojamijams's Avatar
MVP
 
Join Date: Jul 2008
Location: Brantford, On
Posts: 263
Default

With regards to the people tucking/routing the cables behind the mobo... Do you use taller standoffs? I don't have the height to get any kind of a connector to go under
__________________
Computer: i7 2600k @ 4.7Ghz | Asus P8P67 Evo | Corsair LP 16gb 1600CL9 | Silver Arrow | Essence STX | Crucial m4 128gb | Silverstone Raven 3|

Video: 2x R9 290 @ 1050 / 1375 | ASUS VG248QE |

Audio: STX => Audioengine A5 / audio technica AD700X
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old September 7, 2009, 12:50 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,256

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Bojamijams View Post
With regards to the people tucking/routing the cables behind the mobo... Do you use taller standoffs? I don't have the height to get any kind of a connector to go under
Run your wires first then install the mobo, molex connectors, 3pin, ect wont fit under while the mobo is installed.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old September 7, 2009, 06:21 PM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,453

My System Specs

Default

In my case, i can tuck the cable behind the mobo tray thing.
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old September 7, 2009, 06:32 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,658
Default

bare wires aren't good to run behind the motherboard incase they get poked ;)
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old September 7, 2009, 07:58 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 3,344
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
No. I believe it is a Cooler Master Cavalier or a model that looks similar to it.
Was curious because that tool less feature was originally seen on gigabyte cases..
__________________
Intel E8400, Biostar TPower i45
G-Skill PC2-8500 4GB, Saphire HD4870 512mb
Cooler Master HAF 932, Enermax Galaxy DXX 1000W
Samsung 931BW 19" LCD, Logitech MX Revolution
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old September 7, 2009, 08:39 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,072

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by miggs78 View Post
Was curious because that tool less feature was originally seen on gigabyte cases..
Pretty sure the Cavalier is well older than Gigabyte has been making cases.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cable Management help EaGle1337 Troubleshooting 9 January 7, 2009 06:07 AM
Cable Management :D Inik Cases 6 March 17, 2008 07:21 PM
Just another Cable Management Thread low351 Cases 2 March 17, 2008 05:48 AM
Cable Management Challenged [droc] Case Mods, Worklog & Gallery 7 February 10, 2008 06:59 PM
Cable Management Tips Cardboard box with DSL Cases 14 May 21, 2007 10:14 AM