Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Guides & How-to's

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:12 AM
Banned
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 141

My System Specs

Question Compressed Air...?

Don't know if this is the right place to post this, but where can I get cans of compressed air to clean out some of the dust in my computer...and is it safe to do?!

Forgot to mention, I am in downtown Toronto.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:14 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

I use a vacuum.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:16 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

STAPLES | BUREAU EN GROS
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:16 AM
Banned
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 141

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Squeetard View Post
I use a vacuum.

Don't own a vacuum, and not willing to risk a 5K computer....
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:18 AM
Phobia's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond, BC
Posts: 1,148
Default

if there's a london drugs near you, they sell it. I'm pretty sure futureshop sells it as well.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:20 AM
Banned
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 141

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Phobia View Post
if there's a london drugs near you, they sell it. I'm pretty sure futureshop sells it as well.
There are no London Drugs east of MB....
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:22 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,592
Default

Quote:
Originally Posted by mlauzon View Post
Don't own a vacuum, and not willing to risk a 5K computer....
Vacuums are fine.

Just make sure you ground yourself out to build up static.

Can of compressed air and a vacuum can do wonders.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:25 AM
Banned
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 141

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
Vacuums are fine.

Just make sure you ground yourself out to build up static.

Can of compressed air and a vacuum can do wonders.
Again, don't own a vacuum, and would not put one into a 5K computer even if I did!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:29 AM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

If you are downtown there are dozens of computer stores on College street, specifically in the Spadina area. There is a Canada Computers there as well: Canada Computers - Contact Us & Locations

But yeah, practically every second store along the strip there is a computer store.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old March 29, 2009, 08:30 AM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Forgot to mention; if you have not done this before, don't worry about it. Just do short bursts (ie. don't just do one long spray).

edit: read the instructions lol
__________________
Fold for team #54196

Last edited by chrisk; March 29, 2009 at 08:55 AM. Reason: there...edited out!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes