Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 5, 2008, 06:19 PM
TopDogZero's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 558

My System Specs

Default Quake Wars

Any body here playing Quake Wars, got it not too long ago (noob). It just came out for the 360, maybe it will help to continue drive development on the PC version.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 16, 2008, 05:44 PM
TopDogZero's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 558

My System Specs

Default

Nobody playing this? like I said in my previous post it came out for the 360 and what I hoped for has happen, all the upgrades that went in to 360 version have made there way on to the PC . Hopefully this trend continues for more games, I got Guitar Hero 3 (PC) for my daughter a while back and it lacks all the add-ons you can get for the 360/PS3 version. By the way Guitar Hero 3 for PC is one of the most badly ported games as far as system requirements go, I mean 2GB of ram to play it on Vista and a Core2Duo thats more than Call Of Duty 4. I have to let my daughter play on my rig because hers won't play it .

If any one here is playing Quake Wars, give a shout back.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 16, 2008, 08:14 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,082

My System Specs

Default

Hmm. May be worthwhile for me to try playing it again then.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 17, 2008, 10:33 PM
Evilyeti's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Brandon, Manitoba
Posts: 317

My System Specs

Default

I bought Quake Wars for PC but just could not get into it. I haven't installed it in a long time.
__________________
This is my signature! Roar
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 18, 2008, 08:06 AM
Digitaldemon's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: 2 miles south of heaven.. east of eden
Posts: 308
Default

i have it but no one around so.. it is gathering dust somewhere.. probaly hiding the shame i call vista
__________________


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes