Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 19, 2013, 08:44 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default Assassins Creed n WHQL 331.82

Anyone running nv SLi make sure you install the latest....previous Driver will run ACIV SLi but poop frames and poor utilization of GPU's....was getting around 45 FPS with previous Driver.
New Driver right up there locked in at 60+ FPS (everything max including TXAA X4....

Nice looking game so far, but too early to tell ;)
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 19, 2013, 10:58 PM
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2011
Location: Vancouver
Posts: 57
Default

I didn't know the PC version is out, downloading the game now and installing the new driver. :)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 20, 2013, 04:35 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Montreal
Posts: 1,774

My System Specs

Default

I received my game from FS yesterday! I was surprised to receive so soon after the 5 days delay when Batman went out.
__________________

Back up - Ebay (Inik1) or Heatware
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 20, 2013, 05:21 AM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

the PC version is out?

I just started playing ACIII a couple of weeks ago. I'm at 43% completion. I aim to finish the game before I get ACIV.
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 20, 2013, 10:26 AM
maverick_brent's Avatar
MVP
 
Join Date: Jun 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 467

My System Specs

Default

started this morning..looks great fun game so far...
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 20, 2013, 10:46 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Put 5 hours in last night. My kind of game. I'm loving the gameplay way more than any of the previous AC's. Sword fights and assasinations and what not are way better done. You don't end up wedged in a corner by 20 guys hacking at you. So much to do.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 20, 2013, 02:08 PM
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2011
Location: Vancouver
Posts: 57
Default

Very nice graphics, the ocean is particularly well done with all the waves and lights reflected off 'em. I'm still in Havana, the map is huge, so much to do. the game crashed once on me, other than that it runs smooth without any hiccups. I'm running at 2560x1600 medium to high settings with a GTX770.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 20, 2013, 06:51 PM
maverick_brent's Avatar
MVP
 
Join Date: Jun 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 467

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Cheakamus View Post
Very nice graphics, the ocean is particularly well done with all the waves and lights reflected off 'em. I'm still in Havana, the map is huge, so much to do. the game crashed once on me, other than that it runs smooth without any hiccups. I'm running at 2560x1600 medium to high settings with a GTX770.
whats your framrate? and are you usiung geforce expirence....?

i took off vsync, and set everything to high and im on 2560X1440 getting over 40fps
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 20, 2013, 09:59 PM
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2011
Location: Vancouver
Posts: 57
Default

Quote:
Originally Posted by maverick_brent View Post
whats your framrate? and are you usiung geforce expirence....?

i took off vsync, and set everything to high and im on 2560X1440 getting over 40fps
I don't know what my framerate is. How can you tell?

What's geforce experience?

I'm running at the default setting with vsync on. I tried changing everything to max and turning off vsync but it looks a bit choppy.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 21, 2013, 03:19 AM
Allstar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 700

My System Specs

Default

Great looking game, amazing looking i should say but terribly optimizied: 30-40 FPS on ultra TXAA and 50-60 with SMAA, GTX 770... btw...

Assassin's Creed 4 producer says PC optimisation isn't important - Assassin's Creed 4: Black Flag for PC News
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Assassins creed 3 save game muse108dc Gaming 1 December 23, 2012 09:39 AM
Assassins creed 3 gaming voucher Skozaa Gaming 6 December 16, 2012 11:16 AM
The Witcher II: Assassins of Kings misterlarry Gaming 211 October 19, 2012 07:38 PM
Assassins Creed II Jonwall Gaming 11 November 17, 2009 11:15 PM