Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 5, 2013, 09:07 AM
LionRed's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2007
Location: Dargaville, New Zealand
Posts: 469
Default COD - Ghost ----metacritic user rating

So far it is 1.8 after approx 300 users rating - Read User Reviews and Submit your own for Call of Duty: Ghosts on PC - Metacritic

Lol I can't wait to see the official game reviewers rating (grabs popcorn).
__________________
Choo Choo bitches, progress coming through.

They say you can tell how rich a man's life has been, by how many dogs he has had in it.

RIP Kiwi - Oct 19th/05 - April 18th/11, you will always be our puppy
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 5, 2013, 10:12 AM
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 180
Default

I love how most of the 0 rating are irrational knee-jerk reaction and troll ratings. Tack on the fact that the fact that the complainers are the loudest, the opinions are extremely skewed. I bet a portion of the reviews are made by people who didn't even buy the game, and rate it 0 just so they can stop the 'evil EA games.'

This is why I don't trust user review sites unless the game is obscure enough that people who would actually review it are objectively honest.

Those who actually like the game wouldn't waste time writing reviews, they are busy playing it.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 5, 2013, 10:48 AM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,369

My System Specs

Default

people are complain becasue of the ram requirements and that allot of the newer CPUs are running at a min of 70% running the game is huge 30 GB I think that there probably is allot a crap tha tcopuld be removed from the game to make it smaller like launguage packs but I doubt that could be done not like the oder games where you could remove things that were not needed.
a game like this would definitely benefit hugely was allot of highspeed ram and installed on a SSD and the SSD would have to be fairly large because the game needs around 40 GB space after install I think that in the coming weeks there will be allot of patches and things like that to smooth things over.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 5, 2013, 10:58 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,535

My System Specs

Default

Yeah, I don't see a complaint that it's looking for 4G to launch, yet only really needs 2G to run.... Imagine the complaints if they didn't have the overhead built in and folks with only 2G were trying to run the game with their memory pushed completely to the max and the rest being cached onto HDD.....

That said... after seeing what happened with review ratings vice user ratings on DIII I'm a lot more inclined to believe the user ratings these days.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 5, 2013, 01:04 PM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,831
Default

Does anyone follow the vg247 site? I'm looking at the comments in the review round up and they are all very well thought out and mature. Far and above your typical games site garbage. I'm going to check it out.

Edit: I've got a few hours into this game and I am liking it a lot. Keep in mind I have not touched this series since MW. The graphics are not up to Frostbite or Crysis 3 standards but they are quite good. Single player is rocking it for me so far.

Last edited by Squeetard; November 5, 2013 at 04:32 PM.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 5, 2013, 11:42 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,386

My System Specs

Default

I'll be happier when it's optimized for crossfire... Needs more tweaking options in game too.
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 6, 2013, 02:23 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,497

My System Specs

Default

Finally review sites are starting to knock off serious points for unoriginality. Looks like Activision can still count on IGN though.
__________________
For my part I know nothing with any certainty, but the sight of the stars makes me dream.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 6, 2013, 03:14 AM
sf101's Avatar
MVP
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 305
Default

how else do you think ign still manages to pay wages and stay in business so long lol.
__________________
My 5 Current Rigs-Guest-Main-Work/Spare-HTPC-Laptop
I7930@4.0GHz-Guest
3770K@ 4.8GHz -Main
2500k @ 4.7GHz -work/Spare
3570K @ 4.5 -HTPC
MSI GT70-2OC/770m-998/4800MHz -Laptop
SF101 HW BOT
GPU's ("xfire"2x XFX290X@1150/1500"EKWB"|GIGAOC7970WF3@1250/1850|Asus480GTX@900/2000|
2xEvga260Core216's SLI in HTPC-Retired gpu's 9600ati|9800proATI|8800GTS"320mb&640mb"
|8800GTX|9800GT|9800GX2
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 6, 2013, 07:41 AM
FreeKnight's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 534

My System Specs

Default

COD BO II was my first COD, and despite being one of the 'better' CODs, I just couldn't get into it. Played a bit of zombies with friends, but I found playing the SP game was like watching Michael Bay's Transformers. Lots of loud noises, explosions, running, and.... that's about it. Doubt I'll give another one a try unless they really change from the existing formula.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does CL Rating Matter Anymore? Caldezar RAM 4 June 12, 2013 08:55 AM
What is your Windows System Rating?? jef.paas New Builds 17 December 1, 2011 10:25 AM
2600K Windows rating sstrucel Troubleshooting 2 August 28, 2011 10:10 PM
Ram speed rating vs actual low351 RAM 7 February 21, 2008 10:33 AM
RAM Speed lower than rating CasheKicker RAM 10 February 18, 2008 02:39 PM