Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old June 16, 2013, 09:04 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 701

My System Specs

Default

Or they were just running PC versions with modded GUI...
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old June 16, 2013, 09:07 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,732

My System Specs

Default

You might also notice the bracket on the waterpump. The hole positioning screams of an Intel socket. The xbone was supposed to use an AMD CPU was it not?
In the IRC channel this morning I made the joke that an AMD CPU would be too slow and that it would also be too hot for that cabinet.. but there is the sad reality of IvyBridge and Haswell CPUs not having a soldered-on IHS. :(
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old June 16, 2013, 10:42 PM
EmptyMellon's Avatar
MVP
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 434

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Desiato View Post
This is being blown completely out of proportion. It's incidental IMO.
Please, do elaborate. First you say it's blown out of proportion and then you add, "IMO". In other words, you do not have any proof otherwise, but claim that it is "blow completely out of proportion". Did you miss to included the refuting evidence somewhere in there...perhaps your link got deleted. Unless this is a smear/hoax/magical photoshop (and if it is then fine, but where is the link to the source?). However, at this moment the facts are:

1. XBone gaming stations is suppose to be for XBone games and XBone consoles (designed to run on an AMD APU)
2. Visible console controllers, on to off the station cabinet
3. Visible Corsair Case (with a window on top off it ) with an Asus motherboard, an Intel processor and an nVida GPU running Windows 7

Please do provide a link to refute the images/article. Personally, I have no ill will toward MS, but they sure pulled a Ben Johnson on this one.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old June 17, 2013, 04:47 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2008
Location: South Shore Montreal
Posts: 1,945
Default

Quote:
Originally Posted by EmptyMellon View Post
Please, do elaborate. First you say it's blown out of proportion and then you add, "IMO". In other words, you do not have any proof otherwise, but claim that it is "blow completely out of proportion". Did you miss to included the refuting evidence somewhere in there...perhaps your link got deleted. Unless this is a smear/hoax/magical photoshop (and if it is then fine, but where is the link to the source?). However, at this moment the facts are:

1. XBone gaming stations is suppose to be for XBone games and XBone consoles (designed to run on an AMD APU)
2. Visible console controllers, on to off the station cabinet
3. Visible Corsair Case (with a window on top off it ) with an Asus motherboard, an Intel processor and an nVida GPU running Windows 7

Please do provide a link to refute the images/article. Personally, I have no ill will toward MS, but they sure pulled a Ben Johnson on this one.
You do realise that saying something has been blown out of proportion does not mean what is being discussed did not happen. He (maybe she?) is simply stating that in their opinion this is not as big of a deal as many in this thread and elsewhere are making it out to be.
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old June 17, 2013, 04:52 AM
Allstar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 608

My System Specs

Default

This has been refuted a couple of times already. It was one game and the developers choice to use this setup. They didn't have time to port the game over to the dev kit.
Xbox One Games DID NOT Run On High-End PCs At E3! | Forzacentral
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old June 17, 2013, 05:06 AM
IRQ Conflict's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Drayton Valley, AB
Posts: 1,569

My System Specs

Default

Hahaha, too bad. We need the drama.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old June 17, 2013, 09:18 AM
r0bc's Avatar
Allstar
 
Join Date: Apr 2009
Location: AB
Posts: 688

My System Specs

Default

Pretty funny
__________________

Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old June 17, 2013, 10:57 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,773
Default

Quote:
Originally Posted by Eluder View Post
This has been refuted a couple of times already. It was one game and the developers choice to use this setup. They didn't have time to port the game over to the dev kit.
Xbox One Games DID NOT Run On High-End PCs At E3! | Forzacentral
Sorry, it is now up to MS to prove this with more than words. There are pictures which show AT LEAST four stations using PCs. I see no other proof that this didn't happen with every station.
__________________
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old June 17, 2013, 12:15 PM
Allstar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 608

My System Specs

Default

I'll take the developer's responses on twitter over all the rampant fanboyism out on the internet... if we believe everything posted on the web, we'd be in a really really bad place.
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old June 17, 2013, 12:15 PM
Sushi Warrior's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: Grimsby, Ontario
Posts: 1,620

My System Specs

Default

Well there you have it, nothing to do with the console but rather a time strapped developer. No big conspiracy, just a dev who hasn't got the game working on a final console yet. I'm positive this happens with certain games at every E3. You want it early, it may not always be ready!
__________________
||EK Supreme LT Nickel||MCP355/EK X-TOPV2||EK150 M-O res||MCR220/White||NZXT FN120RB/FN140RB||
Project|Oroborous by NZXT and MNPC
Reply With Quote
Reply


Tags
e3 2013 , xbox one

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble Running Games...! Thumpp Troubleshooting 5 January 3, 2013 08:32 PM
Can we play Xbox games in Windows 8 ?? botat29 Gaming 4 November 13, 2012 07:23 AM
Running 2 GTX 460 cards at once lechumbl Video Cards 33 October 1, 2010 07:02 PM
Running my XBOX 360 at 1080P on my 24 inch LCD looks like Crap?! bushwickbill Gaming 13 May 16, 2008 07:28 AM
Want to buy xbox 360 games!!!! Flintblade Buy/Sell & Trade 3 January 28, 2008 09:00 PM