Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old January 18, 2013, 06:21 PM
sakage.shinga's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 215

My System Specs

Default

Well the problem is still there after a full reformat + game re-installation. I'm convinced now that it's one of the several mods that I use that is causing this problem. Guess I'll have to cut the number of mods down to the bare minimum and go from there. Thanks everyone!
__________________
Photography/Gaming build: i7-4770K, NH-D14, Z87 Sabertooth, 16GB Ripjaws X, GTX 780 OC DirectCU II 3GB, M500 480GB, Caviar Black 2TB, Dual Red 4TBx2 (RAID 1), XFX Pro 850W 80+ Gold, Graphite Series 600T SE White
HTPC build: i5-750, Hyper 212+, P7P55D Pro, 8GB Ripjaws X, R6970 DirectCU II 2GB, Caviar Black 640GB/2TB, Caviar Green 3TB, Seagate Barracuda 3TB, Strider Plus 750W, CM 690 II Advanced
Mobile Media: Asus Transformer Infinity 32GB w/ keyboard dock
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old January 18, 2013, 06:25 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 694

My System Specs

Default

Haha,i'm myself a modder for Allaircraftsimulations,so i know that problem,must be too much mods.Modding is good but when you start to have 30+ mods...Or mods that are not compatible^^Anyway good to hear that!
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old January 18, 2013, 07:03 PM
sakage.shinga's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 215

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by bliz View Post
Haha,i'm myself a modder for Allaircraftsimulations,so i know that problem,must be too much mods.Modding is good but when you start to have 30+ mods...Or mods that are not compatible^^Anyway good to hear that!
Haha I have ~46 mods running at any one time. Mostly just armor mods & texture mods, with ~8 that changes gameplay. lol now that I'm thinking about it, that's a lot...lol
__________________
Photography/Gaming build: i7-4770K, NH-D14, Z87 Sabertooth, 16GB Ripjaws X, GTX 780 OC DirectCU II 3GB, M500 480GB, Caviar Black 2TB, Dual Red 4TBx2 (RAID 1), XFX Pro 850W 80+ Gold, Graphite Series 600T SE White
HTPC build: i5-750, Hyper 212+, P7P55D Pro, 8GB Ripjaws X, R6970 DirectCU II 2GB, Caviar Black 640GB/2TB, Caviar Green 3TB, Seagate Barracuda 3TB, Strider Plus 750W, CM 690 II Advanced
Mobile Media: Asus Transformer Infinity 32GB w/ keyboard dock
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone encountered one of these? NyteOwl Video Cards 5 April 8, 2012 09:00 PM
Could a hardware problem cause a driver problem? LaughingCrow Troubleshooting 4 January 19, 2012 10:46 AM
Steam connection problem (Problem Fixed) great_big_abyss Gaming 3 January 10, 2012 04:37 PM
Hard drive problem or Windows 7 Problem?! aeminence New Builds 4 October 13, 2011 06:46 AM
could this be a game problem or a video driver problem? Shadowmeph Troubleshooting 4 December 17, 2010 06:01 AM