Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 15, 2008, 06:16 PM
omgwtf's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,902
Default xfire doesn't recognize some games...

I was just wondering how come xfire doesn't show up when I play for example uefa euro 2008 or...mm, I had another 3 games that it doesn't show up..
__________________
Memento mori
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 15, 2008, 07:03 PM
Theblackmages's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2007
Location: Montreal,Canada
Posts: 180
Default

then do a manual game install into xfire in the options!?!?
__________________
E2140 @ 2.8ghz,MSI Neo-F P35,4x1GB Ballstix D9GMH@ 1050mhz,HD3870 XXX,WD 640GB 16MB,HD sound,Stealthxstream 600W, AC 7pro, CM690
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 15, 2008, 07:09 PM
omgwtf's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,902
Default

It doesn't show it at not installed so I can't..what was your way to do it?..
__________________
Memento mori
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes