Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old May 15, 2012, 01:33 PM
Rookie
 
Join Date: May 2012
Location: Brussels, Belgium
Posts: 17

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Soultribunal View Post
2 Left
Can I haz one? Pretty please? :D

(sorry if you already sent me one... my PM box is empty)
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old May 15, 2012, 01:40 PM
dustin1706's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2010
Location: Alberta
Posts: 630

My System Specs

Default

Got a key from ST.

Thanks bro!
__________________
Rig1 in "My System Specs"
Rig2: Q6600, P5DN-D, GTX650, 4GB HyperX, LG BD drive, TT armor case, ek supreme HF, 655 pump, XP
Dell XPS17 - i7 2820QM, 8GB ram, 1920x1080, BluRay, GT555m 3GB, 240gb Neutron GTX, 640GB Seagate, Win7 64
Server - i5 3450, Asus P8Z77-I Deluxe, 4GB DDR3, LSI MegaRAID 9240-8I, OCZ Vertex 4 120GB, 2x SG Barracuda 3TB(RAID1), 2x WD green 2TB(RAID1), Fractal Design Array R2, WHS 2011

Last edited by dustin1706; May 15, 2012 at 01:56 PM.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old May 15, 2012, 01:54 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

Passes for SC2 only worked by the region the game was purchased in, I would suspect D3 is the same.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old May 15, 2012, 01:55 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,066

My System Specs

Default

All my keys are gone.

-ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old May 15, 2012, 02:03 PM
Rookie
 
Join Date: May 2012
Location: Brussels, Belgium
Posts: 17

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Dr_BenD_over View Post
Passes for SC2 only worked by the region the game was purchased in, I would suspect D3 is the same.
Aw... shoot. Oh well, I'll keep my hopes up that I'll find one at some point. :)
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old May 15, 2012, 02:09 PM
Pabz0r545's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2011
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,301

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by RedlanceEQ View Post
Aw... shoot. Oh well, I'll keep my hopes up that I'll find one at some point. :)
Luckily in d3 you can easily select which region and server you would like to connect to :D
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old May 15, 2012, 02:11 PM
Rookie
 
Join Date: May 2012
Location: Brussels, Belgium
Posts: 17

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Pabz0r545 View Post
Luckily in d3 you can easily select which region and server you would like to connect to :D
Really? did not know that one. So I could use a USA pass and be able to play on a USA server then? Could be cool, although if I do buy it, I'd be playing on an EU server.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old May 15, 2012, 02:18 PM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,568

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by RedlanceEQ View Post
Really? did not know that one. So I could use a USA pass and be able to play on a USA server then? Could be cool, although if I do buy it, I'd be playing on an EU server.
They introduced global play with D3, so you can play with anyone in any region. The only thing your region code matters for is the Aution House. You will only see items listed in your region
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old May 15, 2012, 02:20 PM
Rookie
 
Join Date: May 2012
Location: Brussels, Belgium
Posts: 17

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by headsh0t View Post
They introduced global play with D3, so you can play with anyone in any region. The only thing your region code matters for is the Aution House. You will only see items listed in your region
Oh good! Thanks for clearing it up. :)

Guess I'll just have to wait to see if anyone else has some passes to spare. ;)
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old May 15, 2012, 02:21 PM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,568

My System Specs

Default

Sorry I was not entirely accurate. Here is a post from the Blizzard forums:

Quote:
Global Play is now available! To access other game regions via Global Play:
At the Diablo III login screen, click on "Options"
Select the "Account" tab
From the drop-down, choose which region you want to play in and click "Accept"


You will be able to choose from the following regions:
The Americas (North America, Latin America, Australia, New Zealand, and Southeast Asia)
Europe (European Union, Eastern Europe, Russia, Africa, and Middle Eastern countries such as Israel and the United Arab Emirates)
Asia (South Korea and the regions of Taiwan, Hong Kong, and Macau)

Please note that characters, items, and friends lists do not transfer across regions. Playing on a different region's servers means you'll be creating characters and friends lists specifically for that region, and you'll be accessing the gold-based auction house for that region.
Global Play Now Live - Forums - Diablo III
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] Online Pass for NFS The Run - PS3 On2wheels Buy/Sell & Trade 2 May 2, 2012 04:09 PM
DD-WRT with Guest option The Quicken Networking 14 October 29, 2011 10:53 PM
Windows Server 2008 Guest access question ADay2Long O/S's, Drivers & General Software 5 June 26, 2010 10:57 AM
Guest Commenting Now Available FiXT Press Releases & Tech News 1 November 4, 2009 10:18 AM