Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old March 4, 2012, 06:43 PM
QuickDeath's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2012
Location: North Carolina U.S.A
Posts: 105

My System Specs

Default

okay im online you guys my name is QuickDeath add me if you all want
__________________
i love me some computers
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old March 4, 2012, 06:45 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,561
Default

Add me too. Same as forum name ^
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old March 4, 2012, 06:45 PM
Kommie986's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2010
Location: Waterloo, Ontario
Posts: 601

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by QuickDeath View Post
okay im online you guys my name is QuickDeath add me if you all want
What's your character code?
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old March 4, 2012, 06:46 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by QuickDeath View Post
okay im online you guys my name is QuickDeath add me if you all want
Go to add friends and find your character code. Its a 3 digit code that is required to add someone.
__________________
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old March 4, 2012, 06:47 PM
QuickDeath's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2012
Location: North Carolina U.S.A
Posts: 105

My System Specs

Default

sorry lol QuickDeath 999
__________________
i love me some computers
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old March 4, 2012, 07:00 PM
Pabz0r545's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2011
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,301

My System Specs

Default

I'm oSgGaruda. I can't be added cuz I'm troll proof but I'll add you guys. I play several hours a day every day...... but I'm still kind of a scrub.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old March 5, 2012, 07:47 AM
Allstar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Edmonton
Posts: 630

My System Specs

Default

I am so terribly bad at SC2. I just want to play sim city then i lose...
:(
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old March 5, 2012, 08:08 AM
QuickDeath's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2012
Location: North Carolina U.S.A
Posts: 105

My System Specs

Default

i just started playing yesterday but im playing threw the campaign right now to understand the game better
__________________
i love me some computers
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old March 5, 2012, 09:20 AM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,565

My System Specs

Default

Starcraft II: Wings of Liberty

Search function is handy.
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old March 14, 2012, 02:31 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2010
Location: Fort St. John, BC
Posts: 1,191

My System Specs

Default

I need to get back into SC 2.... if you're gold or lower hit me up for a practice partner/training.

PM for my user name and character code.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starcraft 2 and Crossfire? BrianHanna Gaming 10 August 24, 2010 12:36 PM
3870 for Starcraft II Dr_BenD_over Video Cards 11 August 24, 2010 12:32 PM
Starcraft 2 Quotes not to use when in bed Arinoth Gaming 11 August 7, 2010 04:19 PM
StarCraft 2 Airshehan Gaming 16 September 8, 2009 11:44 AM