Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 23, 2011, 12:25 PM
Ging9's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2009
Location: St. Albert, Alberta
Posts: 82

My System Specs

Default Halo 2 on XBOX 360S

Hoping someone here can help me because the Microsoft support site sure hasn't!

I have an Xbox 360S 4 gh edition...recently plugged in a 250gb hard drive with the idea of playing some older Xbox titles. Console is updated with most recent software, hd has system cache cleared. When I try to load a game, error message pops up saying "unable to download".

The hard drive functions properly with 360 titles (as in, I can install games onto it). I've tried other older Xbox discs as well and the same message pops up for all. HELP!!!!
__________________
Asus P8P67 Deluxe, i5 2500K, MSI 560 GTX Ti, Corsair 600T, 4X2 GB Kingston 1600, Corsair H60, PC P&C 750.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 23, 2011, 12:26 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,585

My System Specs

Default

That's rather weird as I have one of the first generation Xbox 360 Pro black editions and have absolutely no problems playing any of my old xbox titles, including Halo1 and 2. Perhaps the new versions don't have that backwards compatibility anymore?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 23, 2011, 12:33 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

are you connected to XBL?
__________________
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 23, 2011, 03:21 PM
Ging9's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2009
Location: St. Albert, Alberta
Posts: 82

My System Specs

Default

I am...I've even deleted updates on system memory and had XB live redownload them. Is there a way to just download the emulation software on the new HD?
__________________
Asus P8P67 Deluxe, i5 2500K, MSI 560 GTX Ti, Corsair 600T, 4X2 GB Kingston 1600, Corsair H60, PC P&C 750.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 23, 2011, 03:23 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

you can get an HDD transfer kit and transfer everything from your old HDD to your new one.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Halo Chronicles: The Complete Halo Experience Mr. Gruntsworthy Gaming 9 June 28, 2011 08:52 AM
[FS] Xbox 360: Halo 3 ODST, HDMI AV Cable, VGA AV Cable (All Brand New) icarus2 Buy/Sell & Trade 1 December 20, 2009 11:30 AM
Halo Wars Digikid Gaming 22 March 16, 2009 01:35 PM
Halo 3! belgolas Gaming 11 September 25, 2007 03:39 AM
Halo/300 mx Jim Gaming 0 April 5, 2007 08:56 AM