Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #951 (permalink)  
Old October 24, 2011, 11:51 PM
Banned
 
Join Date: Jan 2008
Location: midland, ontario
Posts: 519
Default

If anyones curious about preformance ... I ran the 1st mission 5 minute fraps test & with what i got listed in my sig + catalyst 11.9's @ 1920x1080 with ingame settings on auto max details:

Min: 2
Max: 84
Avg: 51.49



My settings for single player mode as i am mentioning here + ss of ingame:




Last edited by terrybear; October 25, 2011 at 06:45 AM.
Reply With Quote
  #952 (permalink)  
Old October 25, 2011, 04:22 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,589

My System Specs

Default

Well I'm not sure who to blame for the poor support that Eyefinity has in BF3 right now, could be Dice but more then likely is AMD. I've stated in our community server thread and might as well here, Eyefinity is mostly supported however you do not get any of the heads up display info you'd normally get. This means you get no indication if the guys running around you are allies or enemies, this can lead to frustration situations of team kills and dying earlier because you didn't know they were on your team. Disabling eyefinity and playing at 1920 x 1080 fixes the problem.
Reply With Quote
  #953 (permalink)  
Old October 25, 2011, 05:49 AM
Meta|Gear's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 62
Default

Quote:
Originally Posted by Jonesy View Post
Anyone else having the game lock up on them? Has happened to me a few times now. Both in Campaign and Multiplayer. I think it is a GFX issue as I keep getting some screen tearing issues, just not sure if it is just me, or everyone experiencing this.
I was locking up on campaign until I installed the latest drivers. No lockups since then.

Quote:
Originally Posted by terrybear
If anyones curious about preformance ... I ran the 1st mission 5 minute fraps test & with what i got listed in my sig + catalyst 11.9's @ 1920x1080 with ingame settings on auto max details:

Min: 2
Max: 84
Avg: 51.49

Haven't done a fraps test but im getting around 50 fps on high settings, no AA, 16 af, hbao on 1920x1080. thankfully no stutter issues.
__________________
RFD

Intel i5 2500K | Corsair H50 | Gigabyte GA-Z68X-UD3H | 8GB G.Skill Sniper 1600Mhz | R9 270X | Antec Gamer 900W
Kingston 64GB V100 - WD Black 500GB - WD Green 1.5TB | CM HAF 922 | Asus VW246H
| Logitech G15 v2 | Logitech G9x
| Logitech G930
Reply With Quote
  #954 (permalink)  
Old October 25, 2011, 06:46 AM
Banned
 
Join Date: Jan 2008
Location: midland, ontario
Posts: 519
Default

Quote:
Originally Posted by Meta|Gear View Post
I was locking up on campaign until I installed the latest drivers. No lockups since then.


Haven't done a fraps test but im getting around 50 fps on high settings, no AA, 16 af, hbao on 1920x1080. thankfully no stutter issues.
I updated my original post with a ss of ingame & the game settings.
Reply With Quote
  #955 (permalink)  
Old October 25, 2011, 06:55 AM
MVP
 
Join Date: Nov 2008
Location: Ottawa
Posts: 344

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by supaflyx3 View Post
I got this email as well.. but i didn't preorder from origin? lol weird. Well, if i get a free copy from origin for some reason, I'll end up giving it away here.
Quote:
Originally Posted by yycraven View Post
I'll take it if you do and pay you.
Which mod should I contact to get approval to sell unused BF3 keys?
Reply With Quote
  #956 (permalink)  
Old October 25, 2011, 06:57 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,589

My System Specs

Default

You cannot sell any software keys here on Hardware Canucks, BST Policy.
Reply With Quote
  #957 (permalink)  
Old October 25, 2011, 07:36 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,659
Default

Golly. This game just looks SO good.
__________________
Reply With Quote
  #958 (permalink)  
Old October 25, 2011, 08:30 AM
Banned
 
Join Date: Jan 2008
Location: midland, ontario
Posts: 519
Default

Just a few more for sky & anyone else curious how it looks on my posted settings:







Reply With Quote
  #959 (permalink)  
Old October 25, 2011, 08:52 AM
Keywork's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Niagara
Posts: 604

My System Specs

Default

I'll be giving the campaign a wing as soon as I get home from running some school errands. So much for getting something done today..lol. Also, there better be people in our server tonight!!
Reply With Quote
  #960 (permalink)  
Old October 25, 2011, 09:07 AM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

That looks really good terrybear
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield Bad Company 2 HaDeS Gaming 732 July 24, 2010 05:10 PM
Giving away 10% off coupon on Battlefield BC 2 MrDiaz Gaming 4 May 11, 2010 12:22 PM
Battlefield Heroes artistpavel Gaming 4 July 11, 2009 12:03 PM
Battlefield Heroes enaberif Gaming 22 March 22, 2009 03:25 PM