Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #871 (permalink)  
Old October 20, 2011, 12:37 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by blaze_125 View Post
It's almost here
I got this email as well.. but i didn't preorder from origin? lol weird. Well, if i get a free copy from origin for some reason, I'll end up giving it away here.
__________________
Reply With Quote
  #872 (permalink)  
Old October 20, 2011, 01:43 PM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by supaflyx3 View Post
I got this email as well.. but i didn't preorder from origin? lol weird. Well, if i get a free copy from origin for some reason, I'll end up giving it away here.
I'll take it if you do and pay you.
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
  #873 (permalink)  
Old October 20, 2011, 01:51 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,072

My System Specs

Default

All BF3 activates through Origin, I believe. So even though you might have bought it somewhere else, they just give you a code on Origin. I got Deus Ex HR on Steam from greenmangaming.com the same way.
Reply With Quote
  #874 (permalink)  
Old October 20, 2011, 01:56 PM
Skyllz's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ottawa
Posts: 748

My System Specs

Default

That's what I was told at EBgames today also when I went to pre-order something else.
__________________
Is smoke supposed to come out of there?
Reply With Quote
  #875 (permalink)  
Old October 20, 2011, 02:46 PM
artistpavel's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Toronto ON
Posts: 579

My System Specs

Default

Friday night pre-load party sorta..
Reply With Quote
  #876 (permalink)  
Old October 20, 2011, 04:53 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SugarJ View Post
All BF3 activates through Origin, I believe. So even though you might have bought it somewhere else, they just give you a code on Origin. I got Deus Ex HR on Steam from greenmangaming.com the same way.
I didn't use the same email for D2D as i did with origin, So I'm not sure how they got my email. I shall see tomorrow evening if i get a free copy :P
__________________
Reply With Quote
  #877 (permalink)  
Old October 20, 2011, 05:05 PM
Polygon's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: North Vancouver
Posts: 957

My System Specs

Default

I pre-ordered from EB and I just realized I don't have a functional DVD drive, I'm broke and my paycheck won't come for another two days after release. Can I just enter the code on origin or steam and get it digitally?
__________________
'Do not wish for easier lives, wish to be stronger men'
Reply With Quote
  #878 (permalink)  
Old October 20, 2011, 05:13 PM
Kommie986's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2010
Location: Waterloo, Ontario
Posts: 601

My System Specs

Default

I hope their servers are prepared to handle this. I might skip a bit of school, go home, and start pre-loading right at 10AM.
Reply With Quote
  #879 (permalink)  
Old October 20, 2011, 05:15 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Polygon View Post
I pre-ordered from EB and I just realized I don't have a functional DVD drive, I'm broke and my paycheck won't come for another two days after release. Can I just enter the code on origin or steam and get it digitally?
Yes you can activate the key on origin, and one of the main ideas behind preloading is to keep stress off the DL servers when the game is released, i didn't have any issues downloading the beta @ 7MB/s
__________________
Reply With Quote
  #880 (permalink)  
Old October 21, 2011, 01:32 AM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,565

My System Specs

Default

Change Origin ID

EA has listened and is letting people change their Orgin ID's. Although it looks like if you already have a persona that you've used with another EA game with the same name, it says it's already in use...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield Bad Company 2 HaDeS Gaming 732 July 24, 2010 05:10 PM
Giving away 10% off coupon on Battlefield BC 2 MrDiaz Gaming 4 May 11, 2010 12:22 PM
Battlefield Heroes artistpavel Gaming 4 July 11, 2009 12:03 PM
Battlefield Heroes enaberif Gaming 22 March 22, 2009 03:25 PM