Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #691 (permalink)  
Old September 30, 2011, 11:12 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,261

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Eluder View Post
Wait, does that mean the beta is closed?
I didn't even get to try it as I just downloaded it this morning before leaving for work.
What a waste of bandwidth if that's the case.
No just they are shutting down the Caspian (conquest) servers.
You can still play Metro.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #692 (permalink)  
Old September 30, 2011, 11:38 AM
Allstar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 608

My System Specs

Default

Thanks guys, guess I get to sample this thing tonight after work...
Interested to see how my rig handles the Beta.
Reply With Quote
  #693 (permalink)  
Old September 30, 2011, 11:52 AM
dustin1706's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2010
Location: Alberta
Posts: 633

My System Specs

Default

Looks like they still have a lot of bugs to work out as I experienced many, but it's not nearly as bad as the last MoH beta lol. My single 580 classified seems to run 40-45 FPS on ultra, dipping down to 35 in heavy smoke and fire.
Reply With Quote
  #694 (permalink)  
Old September 30, 2011, 11:58 AM
Nexitus's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2008
Location: Richmond, BC
Posts: 105

My System Specs

Default

They seemed to patched a few really annoying bugs since the early beta started.
Reply With Quote
  #695 (permalink)  
Old September 30, 2011, 01:59 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,607

My System Specs

Default

Well I still can't get rid of the damn window mode, i can maximize it full screen and even in the settings put it to full screen but i still get the damn windowed mode.

Also, it seems BF3 is unable to load my second card as the loading % is all over the damn place. Tested with other games and they load properly. Hurray for either bad driver patch for the game or glitchy beta

Last edited by Arinoth; September 30, 2011 at 02:50 PM.
Reply With Quote
  #696 (permalink)  
Old September 30, 2011, 02:58 PM
Skyllz's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ottawa
Posts: 777

My System Specs

Default

Looks nice and is definitely playable on a GTX460, that being said, i'm not sure about the game itself, i'm far from being sold yet.
__________________
Is smoke supposed to come out of there?
Reply With Quote
  #697 (permalink)  
Old September 30, 2011, 03:29 PM
techman95's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2011
Location: TEXAS
Posts: 322

My System Specs

Default

so i was trying to join a game on metro like 2 minutes ago but i kept getting the message " server is changing map " so me thinks they're either putting in a new map, or putting conquest in metro. but thats just a guess
Reply With Quote
  #698 (permalink)  
Old September 30, 2011, 03:42 PM
Nexitus's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2008
Location: Richmond, BC
Posts: 105

My System Specs

Default

The server you are trying to join is probably ending the round and beginning a new one, just choose another one from the browser is fastest way in getting to play.
Reply With Quote
  #699 (permalink)  
Old September 30, 2011, 03:46 PM
Prolab's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mississauga
Posts: 485

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Well I still can't get rid of the damn window mode, i can maximize it full screen and even in the settings put it to full screen but i still get the damn windowed mode.

Also, it seems BF3 is unable to load my second card as the loading % is all over the damn place. Tested with other games and they load properly. Hurray for either bad driver patch for the game or glitchy beta

Im still using CCC 11.9 and under Open Hardware, i see my 6970 on load. But my 6950 is doing most of the work.

Does that mean, its not utilizing the second car fully? Or in X-fire, both cards should have the same load?

Pressing Alt + Enter for me works to full screen. Although whenever it changes map and its loading - it keeps reverting back to window mode. Annoying but i just press Alt + Enter and it goes to full window mode.


BTW, how come i can't bind my left cntrl for prone?? Its weird to press Z and it doesnt feel natural for me .
__________________
Gaming Rig:
-Swiffy MCP35x X2, (2) Aphacool UT60 480 rad, Heatkiller rev. 3.0, i7 3930k @ 4.6 Ghz, 16 GB G.SKILL F3, Asus Rampage IV Extreme, XFX R9 290 w/ XPSC WB, Crucial M4 128GB & 240 GB Intel 530, (5) 3 TB Toshiba Drive, Corsair AX1200, Win 7 Ult 64-bit

HTPC Rig:
-G3258 @ Stock, Asrock Z97 Pro 4, Gigabyte 270x, 500 GB WD Black, (5) 2 TB WD Green, (1) 3 TB Toshiba HD, (1) 2 TB Samsung F4, Fractal Design R3, Corsair HX620 PS, Win 7 Ult 64-bit
Reply With Quote
  #700 (permalink)  
Old September 30, 2011, 04:05 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 5,002

My System Specs

Default

No problems with the beta thus far here. Running 11.10 on a 6970.
I'm loving the "in browser" launching of the game actually, lets me do other things while the game loads up without alt-tabbing or using a second PC.
As for the gameplay itself, quite awesome indeed!

Now... Let me just test the limits of Frostbyte 2.0 and ill let you know how the rest of the nerd-gasm goes.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield Bad Company 2 HaDeS Gaming 732 July 24, 2010 06:10 PM
Giving away 10% off coupon on Battlefield BC 2 MrDiaz Gaming 4 May 11, 2010 01:22 PM
Battlefield Heroes artistpavel Gaming 4 July 11, 2009 01:03 PM
Battlefield Heroes enaberif Gaming 22 March 22, 2009 04:25 PM