Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #561 (permalink)  
Old September 26, 2011, 09:07 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Insomnia9669 View Post
Here it is
http://support.amd.com/us/Pages/AMDC...iewdriver.aspx
The BF3 beta drivers from AMD
That file is corrupt, for now you can get them here.

__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #562 (permalink)  
Old September 26, 2011, 09:38 PM
BrianHanna's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: toronto
Posts: 1,049
Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
That file is corrupt, for now you can get them here.
god damnit AMD, even you're own DL is corrupted.
__________________
Asus p6x58d-e / i7 930 @ 4ghz / G.skill 1600mhz 2x3gb 9-9-9-24 / Corsair TX750 / XFX HD 6850 1GB x2 @ 870/1070/ Coolermaster HAF 932 / Noctua nh12-up / Western Digital 500g Caviar black /Western Digital 1TB Caviar black 60Gb/ Seagate 7200.11 500g / OCZ Vertex 3 SSD / Samsung 2253BW / G5 / MX518 /

Reply With Quote
  #563 (permalink)  
Old September 26, 2011, 10:09 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: London
Posts: 1,411

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
That file is corrupt, for now you can get them here.
Thanks you!
Reply With Quote
  #564 (permalink)  
Old September 27, 2011, 12:49 AM
Prolab's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mississauga
Posts: 485

My System Specs

Default

OMG! OMG! OMG!

On a serious note, i hope this fixes that stupid BSOD with using onboard audio.
__________________

Gaming Rig:

-Swiffy MCP35x X2 & 240 Rad, (2) 480 EX XSPC Rad, Heatkiller rev. 3.0, i7 3930k @ 4.7 Ghz, 16 GB G.SKILL F3, Asus Rampage IV Extreme, XFX R9 290 w/ XPSC WB, Crucial M4 128GB & 240 GB Intel 530, (5) 3 TB Toshiba Drive, Corsair AX1200, Win 7 Ultimate 64-bit

HTPC Rig:

-AMD 1100T, Gigabyte UD5, 16 GB G.Skill RAM, Asus 650ti Boost, 500 GB WD Black, (5) 2 TB WD Green, (1) 3 TB Toshiba HD, (1) 2 TB Samsung F4, Fractal Design R3, Antec 650 watt PS, Win 7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #565 (permalink)  
Old September 27, 2011, 04:57 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,580

My System Specs

Default

Hmm, I realized/forgot I pre-ordered mine a month or tow ago with D2D, I guess I'll be waiting 2 days to get access to the beta eh?
Reply With Quote
  #566 (permalink)  
Old September 27, 2011, 04:59 AM
mattlef's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 1,977

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Hmm, I realized/forgot I pre-ordered mine a month or tow ago with D2D, I guess I'll be waiting 2 days to get access to the beta eh?
Me too
So insanely pumped for this game.... but Id rather have a tangible copy rather than a digital one :D
I can wait till wednesday/thurs
__________________
Co-Host of the Dam Good Show

My Rig: Motivation 2.0
----------------
Build log - Motivation: Sponsored by Galaxy and Corsair
---------------
Check out the HardwareCanucks Youtube Channel for News/Reviews and more!
Instagram Twitter
Reply With Quote
  #567 (permalink)  
Old September 27, 2011, 05:30 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,580

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by mattlef View Post
Me too
So insanely pumped for this game.... but Id rather have a tangible copy rather than a digital one :D
I can wait till wednesday/thurs
I had just figured out how to use Team Viewer (a remote desktop connection free software) last night and this morning too. Guess I'll be prepared for then
Reply With Quote
  #568 (permalink)  
Old September 27, 2011, 06:18 AM
Meta|Gear's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 62
Default

anyone get their early access key yet?
__________________
RFD

Intel i5 2500K | Corsair H50 | Gigabyte GA-Z68X-UD3H | 8GB G.Skill Sniper 1600Mhz | R9 270X | Antec Gamer 900W
Kingston 64GB V100 - WD Black 500GB - WD Green 1.5TB | CM HAF 922 | Asus VW246H
| Logitech G15 v2 | Logitech G9x
| Logitech G930
Reply With Quote
  #569 (permalink)  
Old September 27, 2011, 07:07 AM
On2wheels's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jun 2010
Location: ontario
Posts: 952
Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Hmm, I realized/forgot I pre-ordered mine a month or tow ago with D2D, I guess I'll be waiting 2 days to get access to the beta eh?
You should have the key now, or just log into Origin and see if it's in the Free games list.
Reply With Quote
  #570 (permalink)  
Old September 27, 2011, 07:16 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,580

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by On2wheels View Post
You should have the key now, or just log into Origin and see if it's in the Free games list.
How, I would need a key from D2D would I not?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield Bad Company 2 HaDeS Gaming 732 July 24, 2010 05:10 PM
Giving away 10% off coupon on Battlefield BC 2 MrDiaz Gaming 4 May 11, 2010 12:22 PM
Battlefield Heroes artistpavel Gaming 4 July 11, 2009 12:03 PM
Battlefield Heroes enaberif Gaming 22 March 22, 2009 03:25 PM