Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1701 (permalink)  
Old August 9, 2012, 01:03 AM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,049

My System Specs

Default

Some people have a budget, and need to stick within that budget, not get extorted to pay additional money to play the same game.
Reply With Quote
  #1702 (permalink)  
Old August 9, 2012, 01:04 AM
GT7R's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Our universe
Posts: 991

My System Specs

Default

Personally I wouldn't mind the costs if I'd have got a game which is being constantly de-bugged/fixed and actually works. But the fact that I still get annoyed over and over again by stupid bugs which should have been fixed at the 1st month or so, makes me (and I guess not just me) complain about EA releasing costly DLCs without fixing their game first. Greed and ignorance.
Reply With Quote
  #1703 (permalink)  
Old August 14, 2012, 08:04 AM
jtf2's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 167

My System Specs

Default

since the latest game updates,i am now always getting hard lockups ffs.
was working fine up until the updates.that will be the day i spend more money on this title to get some extra maps and weapons
F**K EA
Reply With Quote
  #1704 (permalink)  
Old August 14, 2012, 08:40 AM
Allstar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Acton, Ont
Posts: 880
Default

LOL ^^^
Reply With Quote
  #1705 (permalink)  
Old August 14, 2012, 11:41 AM
jtf2's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 167

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Chromey View Post
LOL ^^^
glad you find my ranting humorous
Reply With Quote
  #1706 (permalink)  
Old August 14, 2012, 01:45 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Acton, Ont
Posts: 880
Default

I really do get it, Its just,I dont have many other games i play, So i just open my wallet and let them take my money.

When the stand alone Dayz comes out, I think ill be with it for a bit, As long as they fix the Huge amount off issues with the Arma side of things.
Reply With Quote
  #1707 (permalink)  
Old August 20, 2012, 04:38 AM
MVP
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 427

My System Specs

Default

whats the cloud thing they added with last update, does it fix any timing issues?

The little engineers bot is really bad to drive I find, you drive up some stairs and the thing flips all around and lags for a few seconds
__________________
i7 2700k - 7950 3GB crossfire - 4GB 1866 CL8 - 1600p
Reply With Quote
  #1708 (permalink)  
Old August 20, 2012, 05:32 AM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,557

My System Specs

Default

what cloud thing?
__________________
Reply With Quote
  #1709 (permalink)  
Old August 20, 2012, 05:52 AM
Ravenor's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Oct 2010
Location: Oakville, Ontario
Posts: 203

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by supaflyx3 View Post
what cloud thing?
Your ability to use their cloud storage for your characters information. It's helpful (sometimes) when you have to reinstall and it remembers all of your keyboard layouts and equipment configs.
__________________
How am I suppose to act randomly without some direction? Anyone? Bueller? - Deadpool
Reply With Quote
  #1710 (permalink)  
Old August 20, 2012, 06:05 AM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,557

My System Specs

Default

That's been around since origin was first released.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield Bad Company 2 HaDeS Gaming 732 July 24, 2010 06:10 PM
Giving away 10% off coupon on Battlefield BC 2 MrDiaz Gaming 4 May 11, 2010 01:22 PM
Battlefield Heroes artistpavel Gaming 4 July 11, 2009 01:03 PM
Battlefield Heroes enaberif Gaming 22 March 22, 2009 04:25 PM