Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1691 (permalink)  
Old July 31, 2012, 02:18 PM
botat29's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Montreal
Posts: 828
Default



I like to play with the knife



and to snipe...lol I get a 977 meters 1 time

Reply With Quote
  #1692 (permalink)  
Old August 1, 2012, 12:10 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 850

My System Specs

Default

holy crap ... i just add a very bad game !!! :-( but it was fun anyway !!!
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #1693 (permalink)  
Old August 2, 2012, 12:05 AM
GT7R's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Our universe
Posts: 991

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Alpine View Post
holy crap ... i just add a very bad game !!! :-( but it was fun anyway !!!
If you're (or anyone else here) still playing the game feel free to add me so we can play ;) battlelog - S71G.
Reply With Quote
  #1694 (permalink)  
Old August 2, 2012, 04:30 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 850

My System Specs

Default

GT7R: i will add you later today when im gonna play !!
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #1695 (permalink)  
Old August 5, 2012, 04:51 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 850

My System Specs

Default

Hey guys .. this msg is for thoses French HWC members...


Im looking for French peoples to do some teamspeak on Bf3. Im not the best players, but that could be fun.
Since my english isn't very good, this is the reason i asked for french speaking person.

Thank you / Merci
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #1696 (permalink)  
Old August 6, 2012, 04:19 AM
botat29's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Montreal
Posts: 828
Default

Alpine you can add me as a friend JPMG-Snipes, I just install Teamspeak and I never try it. My Teamspeak name is the same.
Reply With Quote
  #1697 (permalink)  
Old August 6, 2012, 10:45 AM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 850

My System Specs

Default

Hey Botat, i am new to this too. I have receive my headset last friday.


Im gonna add you.... Im Alpineb1.....
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #1698 (permalink)  
Old August 7, 2012, 07:01 AM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,035

My System Specs

Default

So it looks like that without a $50 ransom I'm going to be very limited in what I can play in BF3
Reply With Quote
  #1699 (permalink)  
Old August 8, 2012, 12:26 AM
GT7R's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Our universe
Posts: 991

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Perineum View Post
So it looks like that without a $50 ransom I'm going to be very limited in what I can play in BF3
Indeed :/
Reply With Quote
  #1700 (permalink)  
Old August 8, 2012, 03:03 AM
botat29's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Montreal
Posts: 828
Default

Peoples are Winning about the price; I pay all in all something around $ 100 and play over 200 hours, it's less than 50 cent and hour. What I really don't like is Premium unlock weapon that I have worked hard to get, this is not fair. The real problem is not the price but the cheaters ( I don't like to call them hacker as their are no exploit to purchase a monthly $ 20 cheat)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield Bad Company 2 HaDeS Gaming 732 July 24, 2010 05:10 PM
Giving away 10% off coupon on Battlefield BC 2 MrDiaz Gaming 4 May 11, 2010 12:22 PM
Battlefield Heroes artistpavel Gaming 4 July 11, 2009 12:03 PM
Battlefield Heroes enaberif Gaming 22 March 22, 2009 03:25 PM