Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1021 (permalink)  
Old October 26, 2011, 07:23 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SKYMTL View Post
Sweet baby Jesus does this game look good!

It makes everything else look like....well.....absolute crap.
Your hardware? I have an itch...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #1022 (permalink)  
Old October 26, 2011, 07:33 PM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,826
Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Your hardware? I have an itch...
Moved from my GTX 570 SLI setup to:

GTX 580 3GB SLI
i7 975 @ 4.8Ghz
12GB Memory



Even then, that mission was playing at ~35FPS at 2560 x 1600....
__________________
Reply With Quote
  #1023 (permalink)  
Old October 26, 2011, 07:39 PM
artistpavel's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Toronto ON
Posts: 580

My System Specs

Default

This game is 10/10, everything I ever wanted from a gaming hobby in the past 10 years is there, and everything I disliked about gaming is gone.
Reply With Quote
  #1024 (permalink)  
Old October 26, 2011, 07:44 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SKYMTL View Post
Moved from my GTX 570 SLI setup to:

GTX 580 3GB SLI
i7 975 @ 4.8Ghz
12GB Memory



Even then, that mission was playing at ~35FPS at 2560 x 1600....
Oh thank you so much. Great.
Time to break the piggy bank...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #1025 (permalink)  
Old October 26, 2011, 10:37 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,261

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SKYMTL View Post
Moved from my GTX 570 SLI setup to:

GTX 580 3GB SLI
i7 975 @ 4.8Ghz
12GB Memory



Even then, that mission was playing at ~35FPS at 2560 x 1600....
What?!

That is nasty, only played 10 min of the SP and without fraps but that just doesnt sound right.
How is your MP FPS?
I get solid 60FPS (vsync)on my 2x6970's and 2600k @ 4.8 16gb, ect on 2560x1440
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #1026 (permalink)  
Old October 26, 2011, 10:43 PM
Polygon's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: North Vancouver
Posts: 957

My System Specs

Default

I love this game, haven't had too much time with work and all, but damn multiplayer is a blast!
__________________
'Do not wish for easier lives, wish to be stronger men'
Reply With Quote
  #1027 (permalink)  
Old October 27, 2011, 06:36 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,826
Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
What?!

That is nasty, only played 10 min of the SP and without fraps but that just doesnt sound right.
How is your MP FPS?
I get solid 60FPS (vsync)on my 2x6970's and 2600k @ 4.8 16gb, ect on 2560x1440
At Ultra settings with 4xAA? Also remember that the mission those screenshots are taken from is the toughest one for graphics cards in the whole game.

All other missions I get between 45-50FPS. In MP with all settings cranked I get between 65-95FPS.

So I am guessing you can see which mission I'll be using for GPU testing.
__________________
Reply With Quote
  #1028 (permalink)  
Old October 27, 2011, 12:31 PM
BrianHanna's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: toronto
Posts: 1,049
Default

not going to lie, i hate the server browser.
__________________
Asus p6x58d-e / i7 930 @ 4ghz / G.skill 1600mhz 2x3gb 9-9-9-24 / Corsair TX750 / XFX HD 6850 1GB x2 @ 870/1070/ Coolermaster HAF 932 / Noctua nh12-up / Western Digital 500g Caviar black /Western Digital 1TB Caviar black 60Gb/ Seagate 7200.11 500g / OCZ Vertex 3 SSD / Samsung 2253BW / G5 / MX518 /

Reply With Quote
  #1029 (permalink)  
Old October 27, 2011, 12:50 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,603

My System Specs

Default

I have issues with the server browsing seeing as I only play on the HwC server
Reply With Quote
  #1030 (permalink)  
Old October 27, 2011, 01:01 PM
punk_zappa's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Yellowknife
Posts: 965
Default

I bought the game at Walmart yesterday, trying to install today. Origin installed and updated but I got a message that activation is backed up because of issues and it may take a while, clicked retry and stuck to a blank Origin window.
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield Bad Company 2 HaDeS Gaming 732 July 24, 2010 06:10 PM
Giving away 10% off coupon on Battlefield BC 2 MrDiaz Gaming 4 May 11, 2010 01:22 PM
Battlefield Heroes artistpavel Gaming 4 July 11, 2009 01:03 PM
Battlefield Heroes enaberif Gaming 22 March 22, 2009 04:25 PM