Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #501 (permalink)  
Old February 3, 2012, 03:58 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

CK confirmed to be Tuesday and looks like Beth will be releasing there own Hi res texture pack! ( unconfirmed but have a look at the Image)
Official: CK out on Tuesday! - Bethesda Softworks Forums - Page 2

http://i.imgur.com/9RKcH.png
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #502 (permalink)  
Old February 3, 2012, 04:24 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,474

My System Specs

Default

So.... if this is going to end up being auto updated through steam... would it be a good idea to remove the current mods until after it dls and installs?
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #503 (permalink)  
Old February 3, 2012, 04:31 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
So.... if this is going to end up being auto updated through steam... would it be a good idea to remove the current mods until after it dls and installs?
No idea but IMO this will be one of the first downloads through steam workshop rather than a Autopatch. Just guessing mind you.
Probably will have to disable some of the texture mods like 2K, but I am sure a few minutes after it goes live we will know.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #504 (permalink)  
Old February 3, 2012, 04:37 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,474

My System Specs

Default

Hrmmmmm wth does this program think my apostrophe should be a french accented eииииииииии Damnit!!!!!!! (the question mark key is a cap E и)

NVM... finally got it!!!! (CTRL +Lshift + Rshift).

Unfortunately I'm going to be gone when this goes live (visiting ottawa for a week), so there's no telling what kind of mess I'll find when I get back. :)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #505 (permalink)  
Old February 4, 2012, 01:34 AM
muse108dc's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Jun 2008
Location: Vancouver North
Posts: 1,666
Default

I'm really hoping new UI. Fairly sure I'm dreaming but I swear somewhere Bethesda said they were working on one of the PC.
Reply With Quote
  #506 (permalink)  
Old February 4, 2012, 01:54 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by muse108dc View Post
I'm really hoping new UI. Fairly sure I'm dreaming but I swear somewhere Bethesda said they were working on one of the PC.
TBH the UI doesnt bother me, mind you I play on a 360 controller rather than mouse/keyboard. So scrolling is simple just hold down. Though I dont carry much on me, I have all my items, itemized in the hideout in it's respected "zone".
lol I must have spent 6-7 hours so far just on placing items in there. Note on that Skyrim is horrible for placing anything right the first time.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #507 (permalink)  
Old February 6, 2012, 09:58 PM
MVP
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 427

My System Specs

Default

QUESTION

about what percent of each
caves
forts
crypts and that type of place

are NOT related to some quest
__________________
i7 2700k - 7950 3GB crossfire - 4GB 1866 CL8 - 1600p
Reply With Quote
  #508 (permalink)  
Old February 7, 2012, 05:58 AM
Varroa's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2007
Location: National Capital Region, Canada
Posts: 744

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by TedShackley View Post
QUESTION

about what percent of each
caves
forts
crypts and that type of place

are NOT related to some quest
I think just about all of them are part of some quest but most are probably just minor side quests.
__________________
GAMER: Win7 Pro x64, I7 3770K (stock) (CM 212+), Asus P8Z77-V Pro, Gigabyte 7970 OC Ghz Edition 3 GB, Corsair Vengeance LP 4 x 4GB DDR3 1600Mhz, Crucial M4 120 GB + 256GB, Crucial M500 480 GB SSD, 1TB WD Blk, BRD, HX750W, Auz X-Fi Prelude, & Fractal Design Arc MIDI R2

Lenovo Ideapad Y510p: i7-4700MQ 2.4GHz (undervolted by 80mV), 16GB DDR3L-1866MHz, Intel GMA 4600HD / SLI'ed Nvidia Geforce GT 755M 2GB GDDR5, 240 GB Crucial SSD, 128GB M.2 SSD, 15.6" HD+ Glossy LED
Reply With Quote
  #509 (permalink)  
Old February 7, 2012, 11:56 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Well CK is out and so is the Hi-res pack from Bethesda, going to give the texture pack a try and see how it is.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #510 (permalink)  
Old February 7, 2012, 04:06 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Acton, Ont
Posts: 878
Default

SO do i uninstalled the 2K mods I have already, Will steam Over write?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes