Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old October 20, 2010, 09:31 PM
MVP
 
Join Date: Jul 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 407
Default

You can always get it for free first ;) ;) and then buy later. I do that for a lot of single player games. If I'm going to buy it anyway, might as well enjoy it when it's out :D
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old October 20, 2010, 09:37 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,913

My System Specs

Default

lol @ 250MB patch the day after release.

EDIT:

It seems the update breaks the no mouse acceleration fix that was the same fix as the original fallout 3. You now need to add:


fForegroundMouseAccelBase=0
fForegroundMouseAccelTop=0
fForegroundMouseBase=0
fForegroundMouseMult=0

to the control section of the falloutpref.ini instead of the fallout.ini. Make sure you make it read only afterwards.

Last edited by lowfat; October 20, 2010 at 09:51 PM.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old October 20, 2010, 10:43 PM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Also, setting the water reflection quality to medium fixes a lot of stuttering, you can leave everything else on high.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old October 21, 2010, 07:26 AM
cmac79's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2008
Location: Newfoundland
Posts: 1,051

My System Specs

Default

i have everything set to ultra at 1440x900 and its runnin perfect for me
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old October 21, 2010, 09:53 AM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas Ontario close to london
Posts: 3,921

My System Specs

Default

I am running everything maxed out at 1920 x 1080 buttery smooth since day one. The only thing the 250mb patch did for me is it seems like I am running faster than before.

I have encountered 2 crashes so far but am loving the game. Wish I had more time to play. The game is so fun and addicting. First going through as a total good guy. Then gonna go through as a total bad d-bag on a second play through.

I hate the legion.

Anybody find a good place to buy powerful weapons and armor? I have tons of money but only have crappy armor and my weapons seem to take forever to destroy some enemies. Also the AI isn't too bright. When I first encountered the legion they were all in a bunched up and I just tossed a couple frags and they didn't move. Or how I can lay mines directly in front of an enemy and walk backwards. The dumb AI walks into my mines every time.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old October 21, 2010, 12:16 PM
dragoonxx's Avatar
MVP
 
Join Date: Dec 2008
Location: Medicine Hat
Posts: 414
Default

for me I dropped ansio down from 15 to like 4 and mine doesnt really stutter at all on 1680*1050 on a gtx 260 core 216
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old October 21, 2010, 01:45 PM
cmac79's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2008
Location: Newfoundland
Posts: 1,051

My System Specs

Default

just wondering at any point will we get any kind of vehicle lol gd i feel like im acually losin weight all the runnin and walkin im doin between missions lol
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old October 21, 2010, 02:51 PM
BrianHanna's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: toronto
Posts: 1,049
Default

Quote:
Originally Posted by YoungMan View Post
You can always get it for free first ;) ;) and then buy later. I do that for a lot of single player games. If I'm going to buy it anyway, might as well enjoy it when it's out :D

no, that's piracy.
__________________
Asus p6x58d-e / i7 930 @ 4ghz / G.skill 1600mhz 2x3gb 9-9-9-24 / Corsair TX750 / XFX HD 6850 1GB x2 @ 870/1070/ Coolermaster HAF 932 / Noctua nh12-up / Western Digital 500g Caviar black /Western Digital 1TB Caviar black 60Gb/ Seagate 7200.11 500g / OCZ Vertex 3 SSD / Samsung 2253BW / G5 / MX518 /

Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old October 21, 2010, 02:56 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,913

My System Specs

Default

Pretty lame that the 250mb patch did nothing to the issues I was having.
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old October 21, 2010, 03:17 PM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,526

My System Specs

Default

On a related note... every RPG ever in one poster!

Geekologie
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fallout 3 saves.. gone? BrianHanna Gaming 3 October 6, 2009 06:18 AM
Fallout 3 Patches redwagon Gaming 4 June 20, 2009 06:36 PM
Rainbow Six Vegas 2 and FO3 save profiles Wolfx25 Gaming 5 June 6, 2009 06:00 PM
Sony Vegas Restart Prob Subz O/S's, Drivers & General Software 5 December 11, 2008 12:47 PM