Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 22, 2010, 05:02 PM
gambel626's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2009
Location: Brampton
Posts: 149

My System Specs

Default Just Cause 2 Giveaway GONE

I recently bought a new computer with SLI 460's, and have an extra Just Cause 2 code. Since none of my friends have gaming pc's, i thought I'd just give it away here.

RULES: There's ten questions, first person to get 8 right will get the game.

1) The Mobile Phone Throwing World Championships have been held annually in this country since 2000:
A)Germany
B)Finland
C)United States
D)Japan

2) Which consumer graphics chip first implemented bump mapping:
A)S3 ViRGE
B)ATI Rage 3D
C) Matrox G400
D)3dfx Voodoo 3

3) Which of the following web services launched first:
A)YouTube
B)Facebook
C)Wikipedia
D)Twitter

4) AMD's socket AM3 has:
A)941 pins
B)939 pins
C)940 pins
D)754 pins

5) In The Simpsons which of the following was not invented or discovered by Professor Frink:
A)The sarcasm detector
B)Linguo the grammar bot
C)Hamburger earmuffs
D)The Frinkhedron

6) Which of the following does not belong:
A)Mozy
B)Google Docs
C)TrueCrypt
D)Dropbox

7) When was the first OpenGL specification released:
A)1992
B)1995
C)1997
D)1998

8) MSI has finally decided to retire BIOS. What is the name of the modernized bootloader that will replace it
A)IFFO
B)BIOS 2
C)UEFI
D)FFIU

9) Which CPU series never had Nvidia chipset support:
A)Athlon 64
B)Atom
C)Core 2 Duo
D)Core i7

10) The bandwidth difference between the theoretical maximum throughputs of SATA 6Gb/s and USB 3.0 is:
A)2Gb/s
B)6Gb/s
C)1Gb/s
D)None

Good luck, the winner will be sent the serial in a PM.
__________________
If it Ain't Broke, Hit it Harder

Last edited by gambel626; August 22, 2010 at 05:58 PM. Reason: Rapmaster won.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old August 22, 2010, 05:20 PM
rapmaster's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Brossard, QC
Posts: 1,016

My System Specs

Default

1-B
2-C
3-C
4-A
5-B
6-B
7-A
8-C
9-D
10-C
__________________
Quando omni flunkus moritati
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old August 26, 2010, 02:20 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: May 2010
Location: Toronto
Posts: 78
Default

lol these questions are straight from Maximum pc ....it was a good issue this month
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[PAX East] Zalman Giveaway Event jjhkorea Off Topic 1 March 17, 2010 03:42 PM
EVGA X58 Classified GIVEAWAY!!! somecanadianguy CPU's and Motherboards 40 May 31, 2009 11:35 AM
Giveaway at PCFlip Salavat23 Off Topic 1 November 27, 2008 08:05 PM