Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #431 (permalink)  
Old May 16, 2012, 04:04 AM
Full Speed's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Mount Pearl, Newfoundland
Posts: 811

My System Specs

Default

Cleared out Act I last night. Awesome game. Sounds like I was lucky though. I started playing right after the servers came up and went to bed about 10 minutes before they went back down. I would be real mad if I took the day off to play the game.

This kind of reminds me of Half Life 2's launch. Hopefully Blizzard gets these problems cleared up soon so everybody can forget about it.
Reply With Quote
  #432 (permalink)  
Old May 16, 2012, 04:08 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,493

My System Specs

Default

Yeah, my young lad's pretty happy with it. He was pretty hardcore DII and hated WOW, so the fact that he's so keen on it is a good sign that I'll enjoy it as well.

Just got shipping confirmation on my 680 GTX so I'll wait until I can turn absolutely all of the eye candy on (that'll also leave my FAH PPD constant for the CC.... ;) ). Should be in by Friday, so hopefully they'll have most of the launch bugs worked out by then.

For all the folks who're complaining about the launch day issues and wondering why they didn't catch this stuff during beta.... I'm guessing the shear volume of users is something we can't even imagine.... I doubt the beta was even 10% of the kind of instant "turn the switch on" volume they saw on a hard launch. :)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #433 (permalink)  
Old May 16, 2012, 04:24 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,586

My System Specs

Default

Reply With Quote
  #434 (permalink)  
Old May 16, 2012, 04:32 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,493

My System Specs

Default

Heh... I thought you weren't going to play at all? :)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #435 (permalink)  
Old May 16, 2012, 04:38 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,586

My System Specs

Default

That's not me, that's the "world record" for fastest completion of the game.
Reply With Quote
  #436 (permalink)  
Old May 16, 2012, 04:54 AM
t0m's Avatar
t0m t0m is offline
MVP
 
Join Date: Jan 2008
Location: bc
Posts: 292

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Just got shipping confirmation on my 680 GTX...Should be in by Friday
sorry for going off topic here, just wondering where your order is coming from. i have a whole new rig on order from direct canada pending the arrival of my asus 680, but i havnt been able to get a peep out of them regarding an eta for it.

back on topic (sorta): Error 37 Rage, Error 3006 Rage, Diablo 3 Rage! - YouTube (nsfw language)
__________________
nothing left and nothing right
Reply With Quote
  #437 (permalink)  
Old May 16, 2012, 05:06 AM
Jebusman's Avatar
MVP
 
Join Date: Nov 2008
Location: Halifax, Nova Scotia
Posts: 358

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Pabz0r545 View Post
Good point. I was thinking of north america only. Either way with the online play it has become necessary.

If you have a problem with it thank the dupers and haXx0rs!
Because haxx0rs are the reason I can't just play a purely offline character?

No, the always online DRM was not because of dupers and haXx0rs. It helps that, no doubt, but you can't just make a blanket statement like that. A large part is Blizzard wanting to push the auction house (both gold and money) on everyone.

Always-on DRM is literally the dream of every major publisher out there. Ubisoft is probably crying themselves to sleep knowing that Blizzard is getting away with it while they can't.

Blizzard has made the entire game server-side. AI, map generation, loot drops, EVERYTHING is processed at the server. The only thing you install are the actual graphical and audio assets. This is great for a purely multiplayer game. But Blizzard has made it a point to include options for Solo players (including the whole "Companion" system), only to **** them over on having to be permanently online?

So if anyone wanted to, you know, roll a solo character, they have to rely on Blizzard's servers just to play by themselves. Server problems start happening? You're out of luck, and pray you're not in a bad situation.
Reply With Quote
  #438 (permalink)  
Old May 16, 2012, 05:18 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,493

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by t0m View Post
sorry for going off topic here, just wondering where your order is coming from. i have a whole new rig on order from direct canada pending the arrival of my asus 680, but i havnt been able to get a peep out of them regarding an eta for it.

back on topic (sorta): Error 37 Rage, Error 3006 Rage, Diablo 3 Rage! - YouTube (nsfw language)

It's an EVGA card from NCIX that I ordered over a month ago.

I saw that vid last night.... Error 3006????? Error 3006?!?!?!? How many F'n errors have you guys got built into the system???????? ;)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #439 (permalink)  
Old May 16, 2012, 05:21 AM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

The error I got trying to configure my banner was up in the 30 thousand range...
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #440 (permalink)  
Old May 16, 2012, 05:23 AM
Fleurious's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tottenham, ON
Posts: 133

My System Specs

Default

Beat regular mode this morning because the server was being a little bitch last night. Games decent.. on to nightmare and multiplayer.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gamer comp - Diablo 3 and later Alexanderrazz New Builds 3 June 26, 2010 05:00 PM
Diablo 2 Arinoth Gaming 21 June 8, 2010 09:49 AM
In honour of Diablo 3 Arinoth Gaming 101 November 23, 2009 07:00 AM
Diablo 3 - PLEASE! TwystedMonkey Gaming 52 September 20, 2008 05:21 AM
Diablo 3 : What we know so far TwystedMonkey Gaming 16 July 3, 2008 09:34 PM