Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 7, 2007, 06:30 AM
cdn_Madrach's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Miramichi, New Brunswick
Posts: 631
Default COD 4

Well.....played Cod4 from 3:30pm to 2:00am and it is everything Airbourne shoulda been and more It looks great and plays great. I played a couple of sp missions and they were very fun and the mp is very strong....only one map sucked. It was just way too small. Well that's my first impression.....so I have to play more , more ,more I say.... just to give a better opinion of course
__________________
Intel e8400
Asus P5q pro
Mushkin Redline 4gb
Silverstone Strider 1kw modular
4870x2
Ocz Vendetta 2
Top deck Tech Station
Samsung dvd
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 7, 2007, 10:16 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,236

My System Specs

Default

Heh.... that's a pretty good gaming session....... No distractions (supper... to do list... etc.... during that time???? ) :)

I haven't forgotten you. I'm DL'ing the Crysis demo as I'm typing here.

I'll load it up and give it a try to see how well it runs on the 1950 pro either tonight or tomorrow.
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 7, 2007, 10:33 AM
Eldonko's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 5,442
Default

I might pick this up this weekend when im in seattle, save a few bucks heh.
__________________
Donkeys kill more people annually than plane crashes or shark attacks.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 7, 2007, 01:16 PM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,525

My System Specs

Default

I wish the SP wasn't so short. The demo was awesome and intense. I was like WTF is going on? I'd pick it up now if the SP was longer. Yes the MP looks really strong for that crowd. I have heard many a good comment about it. I MP a little but it's not the major draw for me. Either I'll get this for xmas or just wait for the price to drop.
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 7, 2007, 10:13 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

hehe- I figured madrach would be scarce these last couple of days- I grabbed a copy yesterday right out of the shipping box at future shop, and I'm about to go to bed now after finishing the single player game twice in as many evenings- way too short, but AMAZING- the lighting and ambience is beautiful, and play is very smooth without any hitches that I noticed.

Here's to hoping they put out alot of expansion packs for it because I want more already
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 8, 2007, 03:52 PM
cdn_Madrach's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Miramichi, New Brunswick
Posts: 631
Default

Hey Babrbarossa... I was MIA for a bit lol but not all gaming:(.....had the flu Mon. It was bad....that's all I gotta say lol. But recovered just enough Tues to get over to EB to get my copy If you wanna see what kind fps your getting in game just bring up your console ~ (tild key) then type /cg_drawfps 1
The game's max fps is throttled at 85 default. But to change it just bring up your console again while in game and type /com_maxfps 500 or whatever number you wish. I belive 0 sets it to infinity but don't hold me to that lol.
__________________
Intel e8400
Asus P5q pro
Mushkin Redline 4gb
Silverstone Strider 1kw modular
4870x2
Ocz Vendetta 2
Top deck Tech Station
Samsung dvd

Last edited by cdn_Madrach; November 8, 2007 at 04:24 PM.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 8, 2007, 04:14 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

Wierd- what's the point in throttling it?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 8, 2007, 04:23 PM
cdn_Madrach's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Miramichi, New Brunswick
Posts: 631
Default

Throttling it for mp actual will make it run smoother and keep your timing more conistant:) That's why I usually open er up and watch and see what I think is average for my machine and settings then set the max fps to that average. If you play a lot of mp and the game's fps is all over the place it can affect your timing IE: get you killed a lot lol.
__________________
Intel e8400
Asus P5q pro
Mushkin Redline 4gb
Silverstone Strider 1kw modular
4870x2
Ocz Vendetta 2
Top deck Tech Station
Samsung dvd
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 8, 2007, 05:21 PM
Prof. Dr. Silver's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 1,187
Default

I just finished the Demo and it was WAYYYY too short! What a sweet game...!
__________________
Hardcore Folding at it's BEST! HWC - TPU.... There can be only one team in front! TPU, can you smell our *sses already?
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 9, 2007, 10:25 AM
Amon's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Brampton, Ontario, Canada
Posts: 719

My System Specs

Default

Ehhh, CoD4 was alright. I just didn't feel the mix of pace and pseudo-realism.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes