Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old November 12, 2007, 12:35 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Well picked it up yesterday, still awaiting my RMA pump so havnt got to play it yet, played the Demo before my rig went down thought and loved it, Iam not interested in the SP just the MP, single player FPS seam soooo lame IMO after playing MP, maybe cod will be different but I doubt it.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old November 12, 2007, 12:37 PM
abs0Lut's Avatar
Rookie
 
Join Date: Nov 2007
Location: Regina, SK
Posts: 26
Default

I know exactly what map your talking about! Shipment I think its called and yes it does suck a lot especially when you have more than 10 people in the server, what a gong show that map is! I love this game aswell, the whole leveling up thing is pretty interesting and it gives you some sort of motive to play online a lot more.
__________________
GPU XFX 8800GT Alpha Dog Edition
CPU Intel Core 2 Duo E4300
MOBO DFI P965-S
RAM OCZ Plat. XTC Rev. 2 2GB
HDD Western Dig. 250GB
CASE Antec P180B
PSU Silverstone Element 500W
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old November 12, 2007, 12:47 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto area.
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
Well picked it up yesterday, still awaiting my RMA pump so havnt got to play it yet, played the Demo before my rig went down thought and loved it, Iam not interested in the SP just the MP, single player FPS seam soooo lame IMO after playing MP, maybe cod will be different but I doubt it.
I usually skip over the single player parts of FPS's. but COD4 is actually pretty damn good in single player. I played it for about 4 hours yesterday, I was quite impressed
__________________
Q6600@3.2ghz
Asus P5N32-E Sli
4gb OCZ Platinum DDR2 @1100mhz
Antec P180
BFG GTX 260 Core 216
Corsair HX-620
Thermaltake Power Express 250W
Raptor150, WD 500gb. WD 300GB
X-Fi Extreme Music
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old November 12, 2007, 12:53 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by DurkaDurka View Post
I usually skip over the single player parts of FPS's. but COD4 is actually pretty damn good in single player. I played it for about 4 hours yesterday, I was quite impressed
Is it moe challenging than the demo SP? While fun it certinly wasnt hard.

If anyones interested in playing on my Clans server heres the IP:

72.36.170.122:28960

I wont be on until after this week but have fun
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old November 12, 2007, 12:59 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto area.
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
Is it moe challenging than the demo SP? While fun it certinly wasnt hard.

If anyones interested in playing on my Clans server heres the IP:

72.36.170.122:28960

I wont be on until after this week but have fun
Crank up the difficulty and it provides a decent challenge
__________________
Q6600@3.2ghz
Asus P5N32-E Sli
4gb OCZ Platinum DDR2 @1100mhz
Antec P180
BFG GTX 260 Core 216
Corsair HX-620
Thermaltake Power Express 250W
Raptor150, WD 500gb. WD 300GB
X-Fi Extreme Music
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old November 24, 2007, 08:52 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default PunkBuster??

When I installed the game initially, I didn't opt for the punkbuster installation because I didn't think I'd ever be playing multiplayer, and I'd heard some bad things about punkbuster- however i was able to enable punkbuster in the options menu before logging on to the servers- anyway now that I can play multiplayer, I keep getting booted off the servers- can't remember exactly what the message is, but it says something like "babrbarossa punkbuster kicked player babrbarossa (for 0 minutes), no packet flow.

I'm wondering if it has something to do with my unconventional internet connection.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old November 24, 2007, 09:22 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,716

My System Specs

Default

Still got dial-up access? If so then you could do a quick test with that. You don't have to stay and play because your posterior would be handed to you faster than you can ping them but it would serve for a small test.
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old November 24, 2007, 09:35 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

good thinking- will try
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old November 24, 2007, 10:29 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Babrbarossa View Post
When I installed the game initially, I didn't opt for the punkbuster installation because I didn't think I'd ever be playing multiplayer, and I'd heard some bad things about punkbuster- however i was able to enable punkbuster in the options menu before logging on to the servers- anyway now that I can play multiplayer, I keep getting booted off the servers- can't remember exactly what the message is, but it says something like "babrbarossa punkbuster kicked player babrbarossa (for 0 minutes), no packet flow.

I'm wondering if it has something to do with my unconventional internet connection.
Update punkbuster, anytime I have been kicked on a server, not necessarily cod, and got a PB kicking message it was PB needing a update.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes