Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 19, 2010, 05:07 PM
chibi_man's Avatar
MVP
 
Join Date: Sep 2007
Location: Courtice, Ontario
Posts: 494

My System Specs

Default

Ultimate 64bit
__________________
_____________________________________
If you can't beat it... SMASH IT!!!
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 19, 2010, 05:37 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,591

My System Specs

Default

I'll give it a whirl later when I get home today.
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old January 23, 2010, 09:16 AM
chibi_man's Avatar
MVP
 
Join Date: Sep 2007
Location: Courtice, Ontario
Posts: 494

My System Specs

Default

For those whom might care. I got Supcom running last night. I did a last desperate cry of reinstalling EVERYTHING. Game, Drivers, Catalyst, etc.

It paid off.
__________________
_____________________________________
If you can't beat it... SMASH IT!!!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hackintosh - Finder menu graphical glitch? zoob O/S's, Drivers & General Software 3 July 16, 2009 10:10 PM
Supreme Commander discontinued? Brian Gaming 14 July 6, 2009 01:44 PM
Supreme Commander Demo chibi_man Gaming 6 December 7, 2007 03:18 PM
COH and Supreme Commander Patches Babrbarossa Gaming 9 June 15, 2007 08:23 PM
Supreme Commander performance testing single, dual and quad cores Babrbarossa Gaming 0 March 28, 2007 12:53 PM