Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 9, 2007, 08:50 AM
omgwtf's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,912
Default Lost Planet

With my system i got max 70 fps..when I kill like 4 monsters smoke n shit it goes down to 30-40.
This game is really amazing, who played it? I'm just at the second mission
__________________
Memento mori
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 9, 2007, 04:01 PM
Patriote's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,167
Default

Yeah it is a pretty cool game man But unfortunately, i had to stop playing it since my 8800GTX is... and a 7800GTX won't cut it...
__________________
- Asus P8Z68-V PRO
- Intel I5 2500k @ 4.5Ghz (for now)
- Asus Geforce 580GTX DirectCUII Fermi
- 16GB Corsair Vengeance Low Profile
- Ultra X3 1000 Watt
- Asus Xonar DX 7.1 \ Klipsch Promedia 2.1 THX
- Corsair Vengeance 1300 Gaming Headset
- Crucial M4 SSD 128GB \ WD Caviar Black 1TB
- CoolerMaster 690II Advanced
- Dell UltraSharp 24''
- Noctua NH-D14
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 9, 2007, 05:53 PM
omgwtf's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,912
Default

I heard about your loss, sorry about that, hope that the guys will change so you can truly enjoy it
__________________
Memento mori
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 9, 2007, 07:47 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas, Ontario
Posts: 3,954

My System Specs

Default

I find that I didn't like the game much. It was cool but been there done that. And I don't understand why it has such a huge system requirements when it doesn't look that good.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 10, 2007, 09:18 PM
MpG's Avatar
MpG MpG is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kitchener, ON
Posts: 3,144
Default

Doesn't look good? You need to max the settings, which basically requires a high-end current generation GPU, but once you do... excellent visuals. Absolutely brain-dead enemy AI, but definitely a looker. It's also capable of using a quad-core, which is nice.
__________________
i7 2600K | ASUS Maximus IV GENE-Z | 580GTX | Corsair DDR3-2133
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 11, 2007, 09:50 AM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas, Ontario
Posts: 3,954

My System Specs

Default

Played on the 360 and it doesn't look THAT amazing. Plus in most levels you can't see very far. Also AI is dumb.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 11, 2007, 11:46 AM
Patriote's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,167
Default

LOL I felt it was awesome on X360.
__________________
- Asus P8Z68-V PRO
- Intel I5 2500k @ 4.5Ghz (for now)
- Asus Geforce 580GTX DirectCUII Fermi
- 16GB Corsair Vengeance Low Profile
- Ultra X3 1000 Watt
- Asus Xonar DX 7.1 \ Klipsch Promedia 2.1 THX
- Corsair Vengeance 1300 Gaming Headset
- Crucial M4 SSD 128GB \ WD Caviar Black 1TB
- CoolerMaster 690II Advanced
- Dell UltraSharp 24''
- Noctua NH-D14
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I'm lost in the AMD sockets.... 3.0charlie CPU's and Motherboards 13 August 30, 2007 10:06 AM
im lost Rapid-X Video Cards 4 July 24, 2007 04:42 PM
Lost Planet: Extreme Condition mo' power Gaming 0 June 4, 2007 05:09 PM
FREE HL2: Deathmatch, and HL2 Lost Coast flclisgreat Off Topic 3 June 2, 2007 05:21 PM
New Earthlike Planet found Babrbarossa Off Topic 1 April 26, 2007 08:59 AM