Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #61 (permalink)  
Old June 8, 2010, 11:27 PM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,526

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by thenewguy001 View Post
3rd-party DRM: SecuROMô
4 machine activation limit


No thanks!
That's only the digital version though, the disc based version doesn't have Securom IIRC. It uses GFWL and a disc check. AT least the non GOTY edition worked that way, again IIRC. But to tell you the truth I'd much rather have securom than GFWL, that shite has got to go.
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
  #62 (permalink)  
Old June 9, 2010, 12:10 AM
BootlegUsher's Avatar
MVP
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 453
Default

Hey guys, how do you unlock the different challenges in challenge mode? I have finished the story and I went to challenge mode only to find half of them are locked.

Is it because I totally ignored the Riddler's stupid BS? Why should I care about his puzzles when I have a crisis on my hands!
Reply With Quote
  #63 (permalink)  
Old June 9, 2010, 12:20 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Thund3rball View Post
But to tell you the truth I'd much rather have securom than GFWL, that shite has got to go.
I think it still has GFWL.
Reply With Quote
  #64 (permalink)  
Old June 9, 2010, 03:57 AM
Full Speed's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Mount Pearl, Newfoundland
Posts: 811

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BootlegUsher View Post
Hey guys, how do you unlock the different challenges in challenge mode? I have finished the story and I went to challenge mode only to find half of them are locked.

Is it because I totally ignored the Riddler's stupid BS? Why should I care about his puzzles when I have a crisis on my hands!
Yeah certain Riddler trophies unlock the challenge rooms I'm pretty sure. I never really paid that close attention because I only went to the challengers after I 100%'d the single player.
Reply With Quote
  #65 (permalink)  
Old June 9, 2010, 05:52 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,605
Default

Some of them are found through the riddler trophies while others are unlocked through achievements.
__________________
Reply With Quote
  #66 (permalink)  
Old June 9, 2010, 10:23 AM
BootlegUsher's Avatar
MVP
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 453
Default

Is there anywhere I can see a list of what I need to do, either in-game or online?
Reply With Quote
  #67 (permalink)  
Old June 9, 2010, 10:43 AM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,526

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BootlegUsher View Post
Is there anywhere I can see a list of what I need to do, either in-game or online?
Sheesh I thought this was a power user forum. :P

Let me google that for you
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
  #68 (permalink)  
Old June 9, 2010, 01:53 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BootlegUsher View Post
Is there anywhere I can see a list of what I need to do, either in-game or online?
Never heard of GameFAQs?
Reply With Quote
  #69 (permalink)  
Old June 9, 2010, 06:50 PM
Full Speed's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Mount Pearl, Newfoundland
Posts: 811

My System Specs

Default

The improved graphics on PC are drawing me into the atmosphere more. Sound seems better from what I remember on the 360 too. And even though I use the same Xbox Live account I can go for all the achievements again since it's the GOTY edition. Damnit, I'm getting side tracked on Mass Effect 1 again.
Reply With Quote
  #70 (permalink)  
Old June 9, 2010, 08:54 PM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,526

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Full Speed View Post
The improved graphics on PC are drawing me into the atmosphere more. Sound seems better from what I remember on the 360 too. And even though I use the same Xbox Live account I can go for all the achievements again since it's the GOTY edition. Damnit, I'm getting side tracked on Mass Effect 1 again.
Lol, ya I tried ME1 but on my laptop I found it hard to get sucked in. So I started playing HL2 ... AGAIN!
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batman on sale? Technokat Gaming 11 August 29, 2009 12:41 PM
Batman: Arkham Asylum Thund3rball Gaming 23 August 22, 2009 01:07 PM
Interactive Entertainment Videogame Batman: Arkham Asylum to support NVIDIA PhysX technology Gav Press Releases & Tech News 7 August 7, 2009 07:30 AM
Holy Hail Batman Arinoth Off Topic 15 July 12, 2009 02:18 PM