Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 26, 2009, 10:45 AM
Dazmode's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Oakville
Posts: 1,700
Default COD 2,4 and FEAR on Windows 7. Works?

Anybody tried Call of Duty 2 and 4, FEAR in WIndows 7. Do they work?

COD2 won't work in single player mode on Vista 64-bit for me, but multilayer was ok...
__________________
Venom Build: Caselabs SMH10, 3930k, 2x GTX680, MSI BigBangII, 8x Dominators, 2 x D5 , Quad Rad, Adaptec 7805, 4x WD Red, 2x Intel 510, Aquaero 5, 11x GT
Silent Sniper Build: Final Video, XSPC H1 Cube case, Supreme HF, 2xGTX470, GA G1 Sniper, Dominators, 2x Triple rad, Triebwerk Fans, 2x D5, Custom Sleeving
Orange Build: Final Video
HTPC Build: Final Video
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 26, 2009, 10:54 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default

I believe I have tried COD demo (but not sure) and FEAR 2 demo worked without any problems on Win 7. Actually, I am having only good experiences with Win 7.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 26, 2009, 11:02 AM
BT!'s Avatar
BT! BT! is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Muskoka
Posts: 854
Default

i've only played muti-player for cod2 and 4 and both work, the only issue i had was when cod2 did the auto-run when loading it said not compatible with this operation system bal bla bla. so you might have to right click and "open" disk and run the set-up.
__________________

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 26, 2009, 11:04 AM
BT!'s Avatar
BT! BT! is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Muskoka
Posts: 854
Default

oh and i'm using windows 7 build 7100 :)
__________________

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 26, 2009, 11:20 AM
joeperson's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 238
Default

Punkbuster works up until Windows 7 build 7127 after that you can't play online.
__________________
Q6600 3.0GHZ (9x333) stockV | ATI 5850 | OCZ Platinum 4GB PC2-6400 DDR2 5.4.4.15 1.9V | Silverstone Raven RV01 | Gigabyte EP45-DS3R
Corsair Professional HX750W | Windows 7 | Crossbow mounted Xigmatek HDT-S1283 | LG W2242TQ-BF 22" | Samsung 2253BW 22"
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old July 26, 2009, 11:27 AM
Dazmode's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Oakville
Posts: 1,700
Default

Quote:
Originally Posted by joeperson View Post
Punkbuster works up until Windows 7 build 7127 after that you can't play online.
Too bad.... I'd better stick to XP.
__________________
Venom Build: Caselabs SMH10, 3930k, 2x GTX680, MSI BigBangII, 8x Dominators, 2 x D5 , Quad Rad, Adaptec 7805, 4x WD Red, 2x Intel 510, Aquaero 5, 11x GT
Silent Sniper Build: Final Video, XSPC H1 Cube case, Supreme HF, 2xGTX470, GA G1 Sniper, Dominators, 2x Triple rad, Triebwerk Fans, 2x D5, Custom Sleeving
Orange Build: Final Video
HTPC Build: Final Video
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old July 26, 2009, 12:10 PM
Evylldemon's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Vancouver
Posts: 158

My System Specs

Default

COD4 works fine on my main computer.

One common issue with Windows 7 and games is when you have dual monitors. It seems it hasn't been fixed yet but I've only seen reports of this problem with Valve source games.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old July 26, 2009, 12:13 PM
joeperson's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 238
Default

Build 7100 was the RC release so unless you've gone with more recent build you'll be fine.
__________________
Q6600 3.0GHZ (9x333) stockV | ATI 5850 | OCZ Platinum 4GB PC2-6400 DDR2 5.4.4.15 1.9V | Silverstone Raven RV01 | Gigabyte EP45-DS3R
Corsair Professional HX750W | Windows 7 | Crossbow mounted Xigmatek HDT-S1283 | LG W2242TQ-BF 22" | Samsung 2253BW 22"
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old July 26, 2009, 12:26 PM
TimTheEnchanter's Avatar
Allstar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 841
Default

Fear 2 worked for me on W7.
__________________

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old July 26, 2009, 12:30 PM
Dazmode's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Oakville
Posts: 1,700
Default

I talking about FEAR original, all newer games should work on new platform. The question is older ones...

Nothing better then go with KAR98 and kick some ...
__________________
Venom Build: Caselabs SMH10, 3930k, 2x GTX680, MSI BigBangII, 8x Dominators, 2 x D5 , Quad Rad, Adaptec 7805, 4x WD Red, 2x Intel 510, Aquaero 5, 11x GT
Silent Sniper Build: Final Video, XSPC H1 Cube case, Supreme HF, 2xGTX470, GA G1 Sniper, Dominators, 2x Triple rad, Triebwerk Fans, 2x D5, Custom Sleeving
Orange Build: Final Video
HTPC Build: Final Video
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FEAR 2 Realityshift Gaming 82 November 21, 2009 09:53 PM
FEAR 2 and STEAM problem? upcoast604 Gaming 1 April 6, 2009 07:05 AM
fear 2 demo BrianHanna Gaming 40 February 23, 2009 03:44 AM
HD4890 In The Works Moneyless Rumor Mill 20 February 22, 2009 04:07 PM
Fear of Liquid Cooling Beermaster Water Cooling 29 June 4, 2007 12:14 PM