Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 31, 2009, 07:39 PM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,526

My System Specs

Default EA De-Authorization Tool

Ok, so I was happy about this all-in-one tool from EA that will give you authorizations back on DRM laden EA games (list here, tool here) So I go to de-authorize my laptop of Crysis Warhead, since I only ever put it on this machine to test its performance. I never intend to play Warhead on my laptop, lol.

I uninstalled Warhead ages ago. So I launch the EA tool, it sees that I did indeed use up one authoriazation on this machine for it. Than it tells me I have to download a "specific" de-auth tool just for Warhead. Ok, so much for all-in-one. So I download that tool and launch it... ... and it tells me there is a problem with my authorization and I need to "verify" it by reinstalling the game.

What a effin joke!?! Gotta love EA
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 31, 2009, 07:50 PM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,729
Default

I did not even KNOW about this activation thing. What an effing joke!!!!!!

Mirrors Edge 2 left? Sheesh. I only reinstalled it because of my SSD setup. :(
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 31, 2009, 08:56 PM
MVP
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 439
Default

WTF!
The Sims is now on there?!?!?

That's it. It's YAR!ing time. Which is sad because I own every expansion and "Junk addon" previous to those.


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 31, 2009, 08:59 PM
bojangles's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Oakville, ON
Posts: 2,683

My System Specs

Default

I heard The Sims 3 won't have any DRM on it?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 31, 2009, 09:04 PM
MVP
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 439
Default

WTS: Bridge. Cheap.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Far Cry 2 - Benchmark Tool rjbarker Gaming 10 October 28, 2008 05:19 PM
useful tool software CTA Guides & How-to's 11 September 7, 2008 11:28 AM
AMD GPU Clock Tool 0.9.8 Available MAC Press Releases & Tech News 0 July 7, 2008 06:50 PM
48x0 OC Tool burebista Video Cards 8 July 7, 2008 07:11 AM
Amd Tool Rapid-X Overclocking, Tweaking and Benchmarking 8 August 14, 2007 09:53 PM