Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old March 9, 2009, 06:44 PM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,729
Default

Getting BACK on topic here...

Does anyone know how to get past the arcadia level?
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old March 9, 2009, 09:03 PM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2009
Location: Barrie, ON
Posts: 56
Default

Quote:
Originally Posted by Digikid View Post
Getting BACK on topic here...

Does anyone know how to get past the arcadia level?
I Googled Halo Wars Walkthrough and found this. Dont know if it will help you or not.

Halo Wars Walkthrough - Mahalo
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old March 16, 2009, 02:35 PM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,729
Default

That did help. Thanks.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
halo 1; can't connect CTA Gaming 0 November 9, 2008 11:45 PM
Halo 3 recon Digitaldemon Gaming 2 October 14, 2008 09:48 PM
A New HALO? or Addition to HALO3 Dashock Off Topic 0 September 30, 2008 12:21 AM
Halo 3! belgolas Gaming 11 September 25, 2007 04:39 AM
Halo/300 mx Jim Gaming 0 April 5, 2007 09:56 AM