Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 27, 2009, 11:41 PM
MVP
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 251
Default Killzone TWO

so I tried out the KZ2 demo today and I must say that I'm pretty impressed.

It plays just like COD4, but with much more realism. Weapons have weight to them, so turning is slightly delayed. It certainly takes some getting used to, but I like the added weight very much, it means that you can't go rambo and take out half the enemy team just because your reflexes are a milisecond faster than the rest. The recoil and weight pretty much force you to make your shots count.

Anyone else try Killzone?
__________________
CPU: E5200 @3.5ghz 1.232v [12.5*280](stock hsf)
MOBO: Biostar TP43D2-A7
VID: Diamond HD4870
HDD: Seagate Barracuda 7200.10 500gb
RAM: G.Skill 4GB @ 576mhz (4.4.4.12)
PSU: Seasonic SS-400ET
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 28, 2009, 06:43 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,404
Default

I bought Killzone 2 but haven't played it yet. Both it and Resistance 2 look drop-dead amazing.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 28, 2009, 11:01 AM
llama_egg's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lloydminster
Posts: 748
Default

Picking it up tomorrow, I was going to grab it last night when at work, but the person from electronics called in sick so I couldn't D:
__________________
Seriously people, I am not a mod. Stop messaging me D:


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old February 28, 2009, 11:16 AM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,731
Default

A friend of mine wants me to get it and I said no. Killzone 1 just plain sucked when I borrowed it and I guess that is what is stopping me from getting the 2nd one.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old February 28, 2009, 11:32 AM
MVP
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 251
Default

Try the demo digi, you might like it. I didn't like KZ1 either but I can honestly say that KZ2 is nothing like KZ1
__________________
CPU: E5200 @3.5ghz 1.232v [12.5*280](stock hsf)
MOBO: Biostar TP43D2-A7
VID: Diamond HD4870
HDD: Seagate Barracuda 7200.10 500gb
RAM: G.Skill 4GB @ 576mhz (4.4.4.12)
PSU: Seasonic SS-400ET
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old February 28, 2009, 12:14 PM
shayan288's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Vancouver, BC, Canada
Posts: 911
Default

do the makers plan on releasing it to pc ever?
__________________
The 288

Q9550 E0 stepping @ 4Ghz
Gigabyte EP45 UD3P
G.Skill pc2 8500 1066mhz RAM
Corsair TX750 Watt Power Supply
Western Digital 500gb and Seagate 500gb in RAID 0
Western Digital 250gb
Antec 1200
OCZ Vendetta 2 LGA 775 CPU cooler with bolt thru kit
XFX HD5970
Steelseries 7G Mechanical Keyboard
Samsung 305T 30 Inch 2560x1600 LCD monitor
Altec Lansing 5.1 Surround Speakers, Sennheiser HD215's, G35's
Steelseries Xai Laser Mouse
Windows 7 Ultimate x64
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old February 28, 2009, 12:24 PM
llama_egg's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lloydminster
Posts: 748
Default

Highly unlikely, pretty sure it's a PS3 exclusive.
__________________
Seriously people, I am not a mod. Stop messaging me D:


Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old February 28, 2009, 03:24 PM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,731
Default

Quote:
Originally Posted by Bucklaz View Post
Try the demo digi, you might like it. I didn't like KZ1 either but I can honestly say that KZ2 is nothing like KZ1
I will try it but I make it a rule that if the first of a series sucked then I want no part of the series.

How big is the demo?
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old February 28, 2009, 04:20 PM
element291's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Barrie, Ontario
Posts: 674
Default

being that its for the sony platform, I can't say I'd expect to ever see it on PC.
__________________

| ASUS P8Z68-VPRO | Intel i5 2500K | 8Gb Patriot Viper Xtreme | 2x 60gb OCZ Solid 3 SSD | EVGA GTX260 Core216 |




Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old February 28, 2009, 05:26 PM
Evilyeti's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Brandon, Manitoba
Posts: 316

My System Specs

Default

I picked it up on my way home from work yesterday and started playing it lastnight, the opening cut-scene is pretty awesome and than it throws you right into the game play!!!

I won't touch the multiplayer until i finish up the single player.... which is hard because a lot of my friends are loving the multiplayer and bugging me to play it with them!!
__________________
This is my signature! Roar
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes