Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 25, 2009, 11:04 AM
Cheator's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,093
Default Quake Live Open Beta

Anyone else waiting for their confirmation email? I waited and waited last night but it never came... I've requested an email 3 times but still nothing, and I know its not being deleted or put in the spam fodler since I host the email, I can see all the email im recieving.
__________________
Optimus: Antec P180, Asus P5Q-E, E8400, 4 GB RAM, Asus 4850, Seagate 320gb, Antec TC II

Teletraan I: Asus P5K-E/WIFI, E4500, 2 GB RAM, ATI 3450, Sapphire Theatrix, 2.25TB storage, Antec SP2 400w

Galvatron: Asus M2NPV-VM, 3800+ X2, 2GB RAM, NV8500GT, Seasonic 500w

Tracks: Acer AS5920, C2D 2.1ghz 45nm, 3GB DDR2, NV8600m GT, 250gb hdd

Hound: Gigabyte GA-MA74GM-S, AMD 4400+ X2, 1 GB RAM, 2900XT, 500w Seasonic

My Heatware!
| Got RMA? Tell us your experience! | VOIP Help? PM ME!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 25, 2009, 11:09 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,582
Default

beta is no longer.

go to the site and you can join for free.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 25, 2009, 11:17 AM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,593
Default

Did anyone read the EULA? I say this posted on another forum and its been confirmed by a few other members. Frankly you NEED to read this, its down right scary.

Quote:
Licensee further acknowledges and accepts that PunkBuster software may be considered invasive. Licensee understands that PunkBuster software inspects and reports information about the computer on which it is installed to other connected computers and Licensee agrees to allow PunkBuster software to inspect and report such information about the computer on which Licensee installs PunkBuster software. Licensee understands and agrees that the information that may be inspected and reported by PunkBuster software includes, but is not limited to, Licensee's Internet Protocol Address, devices and any files residing on the hard-drive and in the memory of the computer on which PunkBuster software is installed. Licensee acknowledges and agrees that if Licensee does not want Licensor to collect and process such information, Licensee should not use the PunkBuster software. Further, Licensee consents to allow PunkBuster software to transfer actual screenshots taken of Licensee's computer during the operation of PunkBuster software for possible publication. Licensee understands that the purpose and goal of PunkBuster is to ensure a cheat-free environment for all participants in online games. Licensee agrees that the invasive nature of PunkBuster software is necessary to meet this purpose and goal. Licensee agrees that any harm or lack of privacy resulting from the installation and use of PunkBuster software is not as valuable to Licensee as the potential ability to play interactive online games with the benefits afforded by using PunkBuster software.
Basically you're signing your rights away when you run it, they can collect any information about any of your hardware, software even whats on your harddrive! Until they change their stance I'm staying far, FAR way from this game.
__________________
"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap - and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

Dual Xeon X5650 @ 4.1GHz | EVGA Classified SR-2
2x4GB G.Skill at 1496MHz (9-9-9-24) | XFX 4890 XXX 1GB at 1000/1000MHz
Intel SSD X25-M 80GB Gen2 | Western Digital 1TB Black | SilverStone Zeus 1200W
Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | Sony MDR-V700 | Windows Seven x64


Stuff for Sale! You must buy it, you can't look away!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old February 25, 2009, 11:50 AM
bojangles's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Oakville, ON
Posts: 2,683

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Chilly View Post
Did anyone read the EULA? I say this posted on another forum and its been confirmed by a few other members. Frankly you NEED to read this, its down right scary.



Basically you're signing your rights away when you run it, they can collect any information about any of your hardware, software even whats on your harddrive! Until they change their stance I'm staying far, FAR way from this game.
That's just punkbuster being itself. It has been doing that forever. COD4's punkbuster does the exact same thing. CAL's ACS utility also checks files that are running. Same thing with Valve's Anti Cheat program. It's to ensure that nobody is cheating. If they've taken any information from you that wasn't necessary they'd be in deep trouble. I'm pretty sure that the program only accesses programs that are running when punkbuster is on, and continues to monitor any processes that are initiated during the time PB is on as well. That's what happens when you play games that have anti-cheat software integrated in it.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old February 25, 2009, 11:53 AM
Cheator's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,093
Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
beta is no longer.

go to the site and you can join for free.
No its an open beta now, but it doesn't matter anyway since I signed up yesterday when it was opened up and I haven't gotten anything.
__________________
Optimus: Antec P180, Asus P5Q-E, E8400, 4 GB RAM, Asus 4850, Seagate 320gb, Antec TC II

Teletraan I: Asus P5K-E/WIFI, E4500, 2 GB RAM, ATI 3450, Sapphire Theatrix, 2.25TB storage, Antec SP2 400w

Galvatron: Asus M2NPV-VM, 3800+ X2, 2GB RAM, NV8500GT, Seasonic 500w

Tracks: Acer AS5920, C2D 2.1ghz 45nm, 3GB DDR2, NV8600m GT, 250gb hdd

Hound: Gigabyte GA-MA74GM-S, AMD 4400+ X2, 1 GB RAM, 2900XT, 500w Seasonic

My Heatware!
| Got RMA? Tell us your experience! | VOIP Help? PM ME!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old February 25, 2009, 11:56 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,582
Default

Quote:
Originally Posted by Cheator View Post
No its an open beta now, but it doesn't matter anyway since I signed up yesterday when it was opened up and I haven't gotten anything.
Hmm well considering how flooded the servers are.. doesn't surprise me.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old February 25, 2009, 12:18 PM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,526

My System Specs

Default

Woot get pwned for free in an 8 year old game, I'm in! lol
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old February 25, 2009, 12:55 PM
bojangles's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Oakville, ON
Posts: 2,683

My System Specs

Default

I managed to play last night, even though I was supposed to be studying :(. Man, I was so addicted, even though I sucked so bad. When I first joined I had the huge problem of the training program at the beginning, where I had to play Crash over and over again (BUG NOW FIXED!). We were only supposed to do it once to play the actual game. But man, it's easy to play her on expert, but playing online with people was a totally different level beyond my playing capability. I sucked so bad lol. Highly addictive and great for playing at school!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old February 25, 2009, 02:57 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,582
Default

Well I thought I'd play again.. but uh.. are they so retarded they can't setup decent servers and need to QUE people?
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old February 25, 2009, 03:57 PM
Cheator's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,093
Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
Well I thought I'd play again.. but uh.. are they so retarded they can't setup decent servers and need to QUE people?
You missed the slashdot article... they're inundated by players, they're response was much more than they expected.
__________________
Optimus: Antec P180, Asus P5Q-E, E8400, 4 GB RAM, Asus 4850, Seagate 320gb, Antec TC II

Teletraan I: Asus P5K-E/WIFI, E4500, 2 GB RAM, ATI 3450, Sapphire Theatrix, 2.25TB storage, Antec SP2 400w

Galvatron: Asus M2NPV-VM, 3800+ X2, 2GB RAM, NV8500GT, Seasonic 500w

Tracks: Acer AS5920, C2D 2.1ghz 45nm, 3GB DDR2, NV8600m GT, 250gb hdd

Hound: Gigabyte GA-MA74GM-S, AMD 4400+ X2, 1 GB RAM, 2900XT, 500w Seasonic

My Heatware!
| Got RMA? Tell us your experience! | VOIP Help? PM ME!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gloom Mod for Quake II Bucklaz Off Topic 0 December 28, 2008 01:09 AM
Intel Manages to Ray-Trace Quake Wars... Spaceman-Spiff Press Releases & Tech News 16 August 17, 2008 06:43 PM
Quake Wars TopDogZero Gaming 4 June 18, 2008 08:06 AM
Neoseeker on Enemy Territory: Quake Wars beta performance Supergrover Press Releases & Tech News 0 August 28, 2007 05:58 PM