Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 21, 2009, 12:13 PM
Join Date: Oct 2008
Location: Sunshine coast, BC
Posts: 514
Default MOH Airborne intall problem?

I've been trying to install Medal Of Honor Airborne on xp pro 64 but what happens is, I punch in the key code, hit next then a quick flash of physx 7.xx driver pops up maybe 1/2 sec then nothing, install window disappears and desktop is back to regular, I tried 4 times and the samething happens. Any ideas of what I can do or is xp pro 64 the problem? The manual says vista 64 is not supported but doesn't say anything about xp64.

Yup, that was the problem, thanks Thund3r.
Gaming FX 8350 / Tuniq Tower 120/ R9 280X / G Skill 12800CL9D 4x4GBXL/ S12D 850w/ GA 990FXA-UD3 /WD640AALS Black, WD1TB FALS x1, / Dell IPS 1920x1080/ Win 10 64
Daily Use x4 965BE 3.8GHZ/GA-790x/R7 265 1GB that doesn't like the 790x-UD4 mobo at all/EA750w/8GB ram/Win 10 64 and a whole bunch o hdds

Last edited by upcoast604; January 29, 2009 at 09:35 AM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 21, 2009, 03:42 PM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,527

My System Specs


Just a thought and worth a try. This seems to come up with Vista 64 installs. Try uninstalling the PhysX driver, install the game, then reinstall the PhysX driver.
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)

Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Far Cry 2 PROBLEM! Cadence Gaming 16 December 2, 2008 03:54 PM
Need help with CPU problem skaleewag CPU's and Motherboards 7 October 3, 2008 01:49 PM
got a big problem v0maru CPU's and Motherboards 10 May 17, 2008 09:23 AM
Little problem. belgolas HardwareCanucks F@H Team 9 February 9, 2008 10:05 PM
problem... omgwtf Troubleshooting 35 May 15, 2007 08:06 PM