Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 16, 2009, 04:09 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default NFS undercover

how to change "m" from left shift for shift up properly... i mean i can't find default m key for "connecting EA nation" so i need to change it to other key...


<< never wants to change my traditional control keys since nfs 1 ;p
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 16, 2009, 04:56 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

i still can't find... that option is really terrible so i surf somewhere anyhow... i find subtitle folder there... why? i would like to enable subittle... how?

thanks
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 16, 2009, 05:27 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,716

My System Specs

Default

I have no idea about what you are talking about with EA Nation because I do not bother to use my copy online(dialup) but to enable subtitles(VERY helpful because the voices are so quiet in comparison to your engine&tires when driving ;) ) you can... not as far as I know, and a quick google search confirms that.
But hey, I might not be remembering correctly because it has been a while since I did a normal mission instead of just screw around. I started to lose interest as I progressed and continually needed faster cars. I dislike things like lambos or high-end BMWs and such and a 1970 'Cuda/1971 Challenger/1965 GTO only cuts it for so long into the game. >_> infact, by the time I got my Challenger is was somewhat underpowered compared to things I was up against so I have not done more than one or two races with it.

It is a rather disappointing game for me really, but it does what it sets out to do I guess.

Last edited by MacJunky; January 16, 2009 at 05:35 PM.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old January 16, 2009, 06:01 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

just try to press m and you will see annoying dialog like try to connecting to ea nation... pretty annoying... and i want to use m to shift up the manual ;[

i did yahoo about subittle and can't find a hint or clue to enable subtitle...

yes i agreed... after playing carbon and i start to dislike it... i prefer old nfs games... but i still want to play it... ;p
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 16, 2009, 06:09 PM
Apathetik's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2009
Location: Tobin Lake, SK
Posts: 302

My System Specs

Default

Controller ftw ..
__________________



Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old January 16, 2009, 06:19 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

nah wheel steer is better but i dont have one except cheap budget one...
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 16, 2009, 08:55 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,716

My System Specs

Default

A Logitech G25 is overkill for NFS Undercover. :P Still nice though.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old January 16, 2009, 11:45 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

300cdn is pretty waste...

there are a logitech momo for about 100 cdn... not bad... but i dont use it everyday ;\
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old January 17, 2009, 12:33 AM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,716

My System Specs

Default

My G25 was $222.30 when I ordered it.:P If you are into sims it is great and worth it. How do you justify your other hardware? A wheel should last you at least a few years if not more as well, unlike the rest of your rig(aside from case)

Anyway, when you were talking about the m key. I would say you are just going to have to suck it up and use a different key to shift up or get a joystick or other controller and map that as a sequential shifter(or even any buttons on it).
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old January 17, 2009, 01:04 AM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

wow that was very good deal...

no i dont into sims (are you talk about about game or ?) i doubt old wheel work on my computer... its like 3 years old plus mine is x64...

i refuse to change my traditional control for NFS ;[ well i can change manual to auto if necessary... i already emailed to EA support anyway... i just can't find it on the internet ;\ i also ask them about subtitle too...
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes