Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old January 16, 2009, 01:15 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 1,221

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
If you had a usage monitor open you'd see the massive difference PhysX makes on your CPU ;)

Unless you had a quad or a i7
Have you tried the beta drivers 181.22 those have tweaked GPU PhysX for Mirror's Edge PC -
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old January 16, 2009, 01:22 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,592
Default

Quote:
Originally Posted by DarKStar View Post
Have you tried the beta drivers 181.22 those have tweaked GPU PhysX for Mirror's Edge PC -
Not yet.. I er ya.. don't have a *ahem* yarr'd version and can't play past level 3.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old January 16, 2009, 02:22 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas Ontario close to london
Posts: 3,925

My System Specs

Default

Just finished the game and really like it. Although the story is REALLY lacking.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old January 18, 2009, 03:51 AM
cmac79's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2008
Location: Newfoundland
Posts: 1,051

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
Not yet.. I er ya.. don't have a *ahem* yarr'd version and can't play past level 3.
reloaded realeased a crackfix so u can get past level 3
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old January 18, 2009, 10:14 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,592
Default

Quote:
Originally Posted by cmac79 View Post
reloaded realeased a crackfix so u can get past level 3
Don't work and I've tried everything. I"ll wait till its $10
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old January 18, 2009, 11:22 AM
cmac79's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2008
Location: Newfoundland
Posts: 1,051

My System Specs

Default

weird it worked for me and so did the 1.1 update and crack from reloaded
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old January 18, 2009, 11:25 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,592
Default

Quote:
Originally Posted by cmac79 View Post
weird it worked for me and so did the 1.1 update and crack from reloaded
Yes it works for people either using ATI or 32bit OS
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old January 18, 2009, 01:32 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 1,221

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by cmac79 View Post
reloaded realeased a crackfix so u can get past level 3
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old January 18, 2009, 01:33 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 1,221

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
Don't work and I've tried everything. I"ll wait till its $10
You're going to wait a long time then ! it's almost $50 what an overpriced game for a game that is said to be too short..........
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old January 18, 2009, 01:49 PM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,731
Default

http://www.escapistmagazine.com/vide...7-Mirrors-Edge - ZP Review of Mirrors Edge.

Take my advice...USE HEADPHONES.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Logitech Dinovo Edge Aix Buy/Sell & Trade 2 January 2, 2009 08:23 AM
Mirror's edge to use GPU physx Squeetard Gaming 3 November 29, 2008 12:31 PM
Mirrors Edge cmac79 Gaming 18 November 17, 2008 08:08 AM
Mirrors Edge Review. ZiikuTV ziikutv Member Reviews 5 November 9, 2008 07:42 PM
Logitech Announces DiNovo Edge Keyboard Gav Peripherals 0 December 7, 2006 08:32 PM