Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 26, 2008, 09:47 AM
Banned
 
Join Date: Sep 2008
Location: Newfoundland
Posts: 267
Default Can you take over your enemy's structures in C&C Red Alert 3? If so how?

Well just as the heading suggests I was wondering If it is possible to capture your enemy's structures in C&C Red Alert 3? Like you can in C&C Generals. If this is possible how do you do it?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 26, 2008, 09:48 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,082

My System Specs

Default

Use engineers.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 26, 2008, 10:00 AM
Banned
 
Join Date: Sep 2008
Location: Newfoundland
Posts: 267
Default

Ok I will try that. Once you do can you use there tech trees and/or sell the structure?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 2, 2008, 10:12 AM
lcdguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: An undisclosed location
Posts: 2,048
Default

if it follows the all of the other CnC games then yes but i didn't try that i just kill them all :D no prisoners.
__________________
and now for something completely different

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes