Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 21, 2008, 09:21 PM
encorp's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto
Posts: 3,425

My System Specs

Default HWC COD4/Ventrilo Server is Live!

The servers are live, I'm still working on the configuration of the game server so it'll restart frequently over the next few days and also may or may not appear in the in game list until finalized. The rulesets are pretty much stock right now till I get everything edited in the config. Please bare with me over the weekend while I sort everything out. I work lots so it may not happen lightning quick!

The nice thing is; at the click of a button I can change the server to COD:WAW if we wish.

HWC forum mods; if you would like to have admin rights on either of these two servers please contact me via PM's and I would be more than glad to set you up.



Here is the info:

COD4 Server

208.167.232.184:28960


Ventrilo

Guest Login:
vent15.gameservers.com
Port: 4202
Password: flattail

HWC Member Login:

vent15.gameservers.com
Port: 4202
PM me with name/password.

Naming Policy:

Option A) Forum Name eg: "encorp"

Option B) Chosen name + Forum Name[chosen name] - [forum name] eg: mine would be "Cam - encorp" or sswilson's for example could be "fartymcfart - sswilson".


Please be patient with the channels etc. The server is currently pretty open to guests while I work on everything and get the members area finished etc.
__________________
DISCLAIMER: The views and opinions expressed in the immediately preceding post are those of encorp and do not reflect the views and/or opinions of family, friends, or anyone remotely associated with encorp unless explicitly stated. encorp does not make any warranty, express or implied, or assumes any liability or responsibility for the quality, factuality or use of information in the immediately preceding post.

Last edited by encorp; December 1, 2008 at 09:11 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 21, 2008, 10:01 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,261

My System Specs

Default

I would say set up the members with accts and leave 1 channel open for guests.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 21, 2008, 10:03 PM
joeperson's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 238
Default

:( logged out of one vent to go set this up and there's no info

No input on managing
__________________
Q6600 3.0GHZ (9x333) stockV | ATI 5850 | OCZ Platinum 4GB PC2-6400 DDR2 5.4.4.15 1.9V | Silverstone Raven RV01 | Gigabyte EP45-DS3R
Corsair Professional HX750W | Windows 7 | Crossbow mounted Xigmatek HDT-S1283 | LG W2242TQ-BF 22" | Samsung 2253BW 22"
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 21, 2008, 10:09 PM
encorp's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto
Posts: 3,425

My System Specs

Default

Haha yeah I just wanted to give it a day while I got some responses. You can contact me for info until then.
__________________
DISCLAIMER: The views and opinions expressed in the immediately preceding post are those of encorp and do not reflect the views and/or opinions of family, friends, or anyone remotely associated with encorp unless explicitly stated. encorp does not make any warranty, express or implied, or assumes any liability or responsibility for the quality, factuality or use of information in the immediately preceding post.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 21, 2008, 11:49 PM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,593
Default

Just another reason why I should run out and buy COD4 for myself sooner. Can't wait to be able to access the Ventrilo server!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 22, 2008, 04:11 AM
encorp's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto
Posts: 3,425

My System Specs

Default

Lots of PM's I'm responding to them now and throughout the weekend. :) Sorry if I don't get to you right away; hehe I'm supposed to be working lol
__________________
DISCLAIMER: The views and opinions expressed in the immediately preceding post are those of encorp and do not reflect the views and/or opinions of family, friends, or anyone remotely associated with encorp unless explicitly stated. encorp does not make any warranty, express or implied, or assumes any liability or responsibility for the quality, factuality or use of information in the immediately preceding post.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 22, 2008, 04:15 AM
MVP
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Cambridge
Posts: 343
Default

:help:Total newb to online gaming here as are a few others that originally indicated interest in this.

Would it be too much to ask someone to make a post describing exactly how one would hook up to this once you have it up and running completely? I need more info than a server number, let me stress - total newb talk slow, no big words and no shouting.

I really want to try this and would rather get owned by you guys than very rude 11 year olds.
__________________
ASUS P5Q-E - E8400 (4GHz) - Corsair TX650W - 2xHIS HD 4850 IceQ Turbo - 2x2GB Mushkin Ascent 8000 - 2xWD 500GB - TRUE 120 - Antec 1200 - ASUS Xonar DX - Big Smile
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 22, 2008, 04:23 AM
Eagle Eye's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Kleinburg, ON
Posts: 2,069

My System Specs

Default

I stay up late enough, now I will be playing COD4 into the wee hours of morning instead of being here. Is there someway I can attribute my activity on the server to my contribution here at HWC, its just thought
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 22, 2008, 10:04 PM
encorp's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto
Posts: 3,425

My System Specs

Default

Okay, everyone who pm'd me is set up or replied to. Let's get some more people on here, I've been busy this week but I'll be around tomorrow playing COD!
__________________
DISCLAIMER: The views and opinions expressed in the immediately preceding post are those of encorp and do not reflect the views and/or opinions of family, friends, or anyone remotely associated with encorp unless explicitly stated. encorp does not make any warranty, express or implied, or assumes any liability or responsibility for the quality, factuality or use of information in the immediately preceding post.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 23, 2008, 09:59 AM
Allstar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Rocky Mountain House
Posts: 837

My System Specs

Default

Any chance of switching it to TDM?

I added it to my favourites but it was showing as FFA.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes