Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old May 12, 2007, 12:01 PM
ragenrok's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2007
Location: Drayton Valley, Alberta
Posts: 168

My System Specs

Default

ya, C&C 3 is capped at 30 fps.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old July 5, 2007, 04:02 AM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Ontario
Posts: 169
Default

I dunno. I'm one of the many people who have trouble connecting to the game lobbies....well staying connected that is. it's totally turned me off the game for awhile.

i tried some "fix" to do with port forwarding. I got to play a game with a buddy, after of course getting autodisconnected from the lobbies twice.

8.5 score is very generous in my opinion. The scrin is a kickass faction. But it's not enough to keep me interested.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old July 12, 2007, 09:43 AM
Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 29
Default

Yes this game is a pain if you are behind a router. I had to tweak my lynksys in order to play the game. I couldn't get in the lobies or anything and when I did there wan't anyone in them.
It's all fixed now.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Thread for Koolance CPU-330 review Misoprostol Water Cooling 35 April 20, 2008 05:23 PM
Discussion thread for QNAP TS-201 review Misoprostol Storage 4 July 18, 2007 04:23 AM
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Review Discussion DevilUknow Gaming 4 May 22, 2007 08:16 PM
C&C Tiberium Wars Performance Tested SKYMTL Reviews & Articles from the Web 5 March 2, 2007 09:03 AM