Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Gaming

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old October 19, 2008, 03:05 PM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Holy crap. there is a leaked copy of FC2 floating around, uncracked but it allows you to play with the map editor. I've had more fun in the last 3 hours making maps and playing on them than I did playing Warhead. It is ridiculously easy to make awesome custom maps almost like a game in itself, better than playing spore. There are going to be endless user made maps for multiplayer.

I am sooooooo getting this game.

Runs at a solid 50+70 fps @ 1920x1200 ultra settings on my rig. q6600@3.6, 4850@820/1150
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old October 19, 2008, 03:12 PM
MVP
 
Join Date: Feb 2008
Location: Maple Ridge BC
Posts: 499
Default

I have NO luck in "getting" games for free so to speak. I always get ones that don't work that is if I can find them at all. I guess its technically illegal so it serves me right I guess....
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old October 19, 2008, 03:39 PM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

I got tired of getting screwed out of $60 by crap games being flogged as A-list titles by greedy Publishers. Now I try before I buy. I've never finished a game I haven't paid for. I'm on the extended demo plan :)

18 wheels of steel has no business being on the same shelf, let alone the same price as CoD4 or HL2. fool me twice, shame on me but f**k you .

I just found out why my modded bios was screwing every catalyst release since 8.7, fixed it, now I can upgrade to the 8.10's with the FC2 hotfix, see if it makes a difference.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old October 19, 2008, 03:44 PM
MVP
 
Join Date: Feb 2008
Location: Maple Ridge BC
Posts: 499
Default

good luck dude I understood VERY little of that last statement.... good luck none the less~
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old October 19, 2008, 04:04 PM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

I'm running a modified bios on my vid card, every ATI driver release since the 8.7's has crashed on me, black screen, because of my modified bios. I fixed the entry in my bios and re-flashed my vid card, now I am happily running with the 8.10 drivers from ATI.

To top it off, ATI released an updated driver today(hotfix) that is supposed to improve Far Cry 2. I will try it now.

Make sense?
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old October 19, 2008, 04:33 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

yupp gonna buy it this weekend if its out and yes there is a leaked version out but i am waiting to buy the game :) should be a keeper:)
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old October 19, 2008, 06:35 PM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Definite keeper. I've pissed away the day with the map editor and love it already. You can test out the maps and the graphics are spectacular. So are the weapons
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old October 19, 2008, 10:25 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

Ya lol, the map editor is really fun, and dont get mad at me, i preordered it, just wanted to test it out before i got it :P
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old October 19, 2008, 11:06 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 1,221

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by muse108dc View Post
CRAP, Ubisoft is using a slightly altered version of EA's DRM. Yet anouter game I can not buy.

My principles may end up having my wallet love me but having me kill myself...
Far Cry 2's DRM is not that bad - As long as you PROPERLY unisntall the game, it will automatically revoke your activation - you will be able to re-install the game and re-activate it no problem - now the only important thing is that you remember to unisntall it and it is done successfuly otherwise if you have a crash that requires re-isntalling OS and your game was not removed properly, your activation will still remain active and you will have to call and beg for mercy :D
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old October 20, 2008, 09:43 AM
mchutch's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2008
Location: NW Ontario
Posts: 433

My System Specs

Default

When is this out? Thursday is what my local EB said, but I thought Tueaday.... Oh well I do "borrow" games from time to time but I am definitively buying this one.

Have been playing it for a few days on the XBOX 360, but I'm guessing it will look a lot better on the PC.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes